EXKLUZÍVNE - Rezidencia Kynek - 4i byt s pozemkom a 2x parkingom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Pri kaštieli 4859
111.04 m²
3
prízemie
4
nie
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
329.990,- € Nová cena!, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

50005x zobrazená v zozname / 1171x zobrazená detailne / 88x zobrazená detailne tento mesiac

NEW LIVING vám exkluzívne ponúka -

nadštandardný moderný 4 izbový byt s pozemkom a 2 parkovacími miestami, v nadhernej lokalite krajského mesta Nitra, na ulici Za kaštielom v novostavbe Kynek Rezidence. Tento projekt ponúka komunitné bývanie v 12 moderných villa domoch s výbornou dostupnosťou na diaľnicu, ale aj do centra mesta. Veľkú časť projektu tvorí zeleň a v oplotenom areály sa nachádzajú aj dve detské ihriská. V tesnom susedstve sa nachádza historický kaštieľ s veľkým parkom. Občianska vybavenosť krajského mesta je samozrejme na veľmi vysokej úrovni.


Celková rozloha bytu je 111,01 m2 s príslušenstvom, z čoho 3,60 m2 tvorí pivnica. Byt má v užívaní ohradený pozemok o veľkosti 102 m2, z ktorých tvorí 9 m2 spevnená terasa. Dispozične (viď pôdorys) byt pôsobí ako rodinný dom s tromi priestrannými izbami, obývačkou prepojenou s kuchyňou, dvoma kúpeľňami, wc a priestrannou chodnou. Hlavná spalňa disponuje vlastnou kúpeľňou vybavenou sprchou a wc. Druhá kúpeľňa má vaňu, miesto na práčku so sušičkou a v bezprostrednej blízkosti je samostané WC. K bytu prislúcha pivničná kobka s rozlohou 3,6 m2 len pár krokov od bytu a 2 parkovacie miesta sa nachádzajú pred bytovým domom. Orientácia bytu je na 2 svetové strany, JUH - obývačka so spálňou, ZÁPAD - obývačka a izby.

Byt bol dokončený v roku 2023 a momentálne je obývaný. Pri realizácii bol kladený dôraz na kvalitu, funkčnosť, úložný priestor a moderný dizajn. V celom byte je elektrické podlahové kúrenie s reguláciou v každej miestnosti. Ohrev vody zabezpečuju 2 elektrické bojlery. Na všetkých oknách sú inštalované elektrické vonkajšie žalúzie na diaľkové ovládanie s aplikáciu. Štandardom je rekuperácia, plastové okná s trojsklom, elektrický vrátnik s kamerou a prípojka optického internetu. Predzáhradka disponuje záhradnym domčekom, vstupnou bránou z parkoviska a zahradnou úpravou (trávnik a výsadzba).

Náklady na bývanie sú cca 220,-€/mesiac (elektrika + sprava). Cena bytu je so všetkým vstavaným nábytkom. Zariadenie bytu je na dohode.

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií o byte, neváhajte a kontaktujte ma

V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky: zabezpečíme vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, hypotekárne poradenstvo, kolky na kataster, poplatok za overenie podpisov u notára.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha213.04 m²
Úžitková plocha111.04 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky