Historická chalupa 110 m2 po rekonštrukcií - Lubina, časť Hrnčiarové

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Lubina
Ulica.: Hrnčiarové
110 m²
595 m²
3
nie
po rekonštrukcii
verejný vodovod
nie
230/400V
predaj - Rodinný dom
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4590x zobrazená v zozname / 542x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky : 189855 , Telefón : , E-mail :

Naša realitná kancelária Vám ponúka na predaj v osobnom vlastníctve pôvodnú historickú vidiecku chalupu po rozsiahlej rekonštrukcií v katastrálnom území Lubina, časť Hrnčiarové, okres Nové Mesto nad Váhom.
Rodinný dom ako chalupa bol postavený pred rokom 1900.

Zastavaná plocha - 120 m2


Podlahová (obytná plocha) - 115 m2
Celková rozloha pozemku - 595 m2

Dispozícia domu :



- vstup
- chodbička
- kuchyňa
- obývacia miestnosť
- spálňa
- kúpelňa spojená s WC
- špajza
- chodba č. 2 + schodisko

+ maštaľ, ktorá je súčasťou stavby

Chalupa je z väčšej časti jednopodlažná, nad zadnou chodbou č. 2 a spálňou je vybudované vyvýšené podlažie, kde sa nachádza ešte jedná väčšia obytná miestnosť o výmere 30 m2 v minulosti nazývané ako " výška ".
Celý rodinný dom bol postavený z pôvodnej nepálenej surovej tehly o hrúbke muriva 500 mm, ktorý je z vnútra omietnutý ručnou klasickou omietkou, stropy domu sú z prevažnej časti vybudované z priznaných drevených trámov a palachu, ktorý sa nachádza v kuchyni, v kúpeľni a v špajzi.
Strecha je postavená z klasických drevených trámov s latovaním na ktorých je uložená betónová škridla.

V roku 2002 pred novým nasťahovaním bola na chalúpke vykonaná rozsiahla rekonštrukcia a to všetky pôvodné okná vymenené za nové drevené, vonkajšie odizolovanie obvodového muriva zo zadnej juhovýchodnej strany domu, vnútorná izolácia celej interiérovej podlahy ipou + nový betónový poter na celej stavbe, nové medené elektrické rozvody, rekonštrukcia kúpelne, kuchyne, dobudovanie špajze, nový odkvapový systém (rýny + zvody dažďovej vody), zrenovovanie interiérových dverí, obloženie stien prírodným kameňom v chodbovej časti domu a nové podlahy - v kuchyni sa nachádza podlahová tehla, v chodbe, v obývacej miestnosti a v kúpelňovej časti je položená keramická dlažba, v spálni a v miestnosti na 2. podlaží sa nachádza plávajúca podlaha.
Celá chalupa aj napriek veľkej rozsiahlej rekonštrukcií zostala v pôvodnom neporušenom historickom štýle, predáva sa aj s nábytkom, zariadením a vybavením.

Na vykurovanie stavby slúžia krbové kachle na tuhé palivo, ktoré sú osadené v obývacej miestnosti a ďalšia piecka tiež na tuhé palivo osadená v kuchyni.
Ohrev studenej vody je zabezpečený novým zásobníkom vody zn. Optima o objeme 100 l., ktorý bol kupovaný v roku 2023 a nachádza sa v kúpeľni.

Chalupa je dlhodobo denne a celoročne obývaná, vykurovaná, vhodná investícia ako víkendová chalúpka na rekreáciu už bez akýchkoľvek nutných aktuálnych potrebných úprav.

K nehnuteľnosti sa predáva aj nová plechová strešná krytina na prípadne rekonštrukcie strechy, ktorá je uložená vo vnútri na pozemku.

Inžinierske siete - elektrina 220 V / 380 V, obecný vodovod, na odpad slúži klasická žumpa, ktorá je osadená v prednej časti pozemku.

TV - satelitné pripojenie.



Nehnuteľnosť je právne vysporiadaná, bez akýchkoľvek tiarch a exekúcií, kúpou odovzdaná k užívaniu.

V blízkosti rodinného domu sa nachádzajú potraviny a autobusová zastávka s autobusovými spojmi Stará Turá - Nové Mesto nad Váhom.
Obec Lubina, časť Hrnčiarové sa nachádza 14 km od okresného mesta Nové Mesto nad Váhom, rýchly prístup k diaľničnému privádzaču Bratislava - Žilina, ktorý sa nachádza od chalupy cca. 20 km.

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č. alebo na mail adrese kde si môžete s nami dohodnúť fyzickú obhliadku nehnuteľnosti.

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / HU - zabezpečený nehnuteľnosťou.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku595 m²
Zastavaná plocha120 m²
Úžitková plocha110 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Káblová televíziaáno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky