IBA U NÁS!! Na predaj 4-iz.ROD. DOM s bazénom, garážou, Ohrady

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Ohrady
Ulica.: Nový rad
175 m²
4
áno
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
áno - 2
žumpa
predaj - Rodinný dom
215.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

144x zobrazená v zozname / 33x zobrazená detailne / 33x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj rodinný dom BUNGALOV s vonkajším bazénom v obci Ohrady.

RADO Reality exkluzívne ponúka na predaj veľmi pekný samostatne stojaci 4izbový rodinný dom s vonkajším bazénom, zastrešenou terasou, altánkom, garážou na oplotenom pozemku 581 m2 v obci Ohrady vzdialenej len 6 km od Dunajskej Stredy.

Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, haly spojenej s kuchyňou, komory, veľkej obývacej miestnosti so vstupom na zastrešenú terasu, 3 samostatných nepriechodných izieb, z kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, samostatnej toalety, technickej miestnosti.
Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so spotrebičmi: umývačka riadu zn.Beko, sklokeramická varná doska zn.Mora, vstavaná elektrická rúra zn.Mora, digestora zn. Indesit.
Podlahy v izbách sú veľkoplošné laminátové. V kuchyni, chodbe, kúpeľni, wc, technickej miestnosti, komore a okolo kachlí je položená dlažba. V jednej izbe je PVC.
Okná sú 2-komorové plastové s vnútornými aj vonkajšími žalúziami, sieťkami proti hmyzu. Vstupné dvere sú atypické plastové, interiérové dvere sú z dreveného masívu, profilované v obložkových zárubniach - vyrobené na mieru.
V dome je príjemné podlahové kúrenie (teplovodné - plynový kotol Protherm ) + v obývacej miestnosti vás zohrejú a príjemnú atmosféru navodia keramické krbové kachle na pevné palivo.
Na skladovanie sezónnych vecí sa dá skvele využiť veľký pochôdzny priestor na povale.

Zrelaxovať sa môžete na terase z masívneho dreva o rozlohe 16 m2 so záhradným sedením, ktorá je orientovaná S-Z s výhľadom na krásnu zeleň na dvore. Na rodinné oslavy, príp. na odkladanie potrebných vecí viete využiť altánok o rozlohe 30 m2.
Skvelým bonusom v exteriéri je zapustený bazén s lexanovým segmentovým prekrytím s filtráciou.
Záhrada je krásne parkovo upravená s vysadenou trávou, drevinami ako ovocné stromy: figy, višňa, slivka, egreše, ríbezle, ale aj okrasné kríky a kvety.
Z pravej strany domu sa nachádza prístrešok na uskladnenie dreva a veľká búda pre psa.

Celý pozemok domu je oplotený, z 3-och strán z plných betónových tvárnic, z prednej strany bránou a bráničkou z umelecky tvarovanej tyčoviny.
Parkovanie: garáž + predná časť pozemku pred domom (J-V).

Prístup k domu, okolo domu, bazéna, altánku a ku garáži je po spevnenej ploche zo zámkovej dlažby.

Pozemok: 581 m2


Zastavaná plocha: 142 m2 (rozmer domu 12x12 m2)
Úžitková plocha: 120 m2

Terasa: 4x4 m2


Altánok: 6,5x4 m2
Bazén: 6x3 m2

Samostatne stojaca garáž: 33 m2


Záhradné jazierko s filtráciou

Kolaudácia domu: r.2004


Predáva sa čiastočne zariadený (po dohode s majiteľom).

V dome sa nachádzajú všetky IS: elektrina, plyn, obecná voda + studňa, žumpa, internet Telekom, Apple TV. Kanalizácia je zrealizovaná ležatá z novodurových trubiek cez revíznu šachtu na vlastnom pozemku do žumpy o objeme 15 mᶾ.
Stavebný materiál: murivo je hr. 380 mm tehla PORTHERM a zateplenie polystyrénom zo severnej strany (pravá strana domu), brizolitová omietka a kabrincový obklad sokla do výšky 50 mm, jednotlivé miestnosti sú oddelené murovanými priečkami o hrúbke 250 mm.
Strop je ŽB doska, krov je drevený so zateplením a sadrokartónovým podbitím, prekrytý betónovou krytinou Bramac alpského typu s hydroizolačnou fóliou. Klampiarske prvky sú z pozinkovaného plechu. Strecha: stanová (ihlanová) s valbami.

Orientácia väčšej časti dvora: Z


Mesačné náklady sú nízke: do 150 Eur (elektrina 30 + plyn 60 + voda 10 + internet a TV), náklady na žumpu raz za 3 mes. sú cca 80€.

Tento veľmi príjemný dom pre rodinný život v tichom prostredí vám je ihneď k dispozícií.

Obec Ohrady sa nachádza na Podunajskej Nížine v Hornej časti Žitného ostrova v okrese Dunajská Streda, len 6 km od okresného mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou. Po napojení na diaľnicu R7 sa dostanete do Bratislavy len za 40 minút. Má cca1350 obyvateľov a je zaujímavá ramenom Dunajský Klátov, ktoré dostalo názov Ohradský ostrov.
V obci sa nachádza rímskokatolícky kostol, pošta, materská a základná škola s vyučovacím jazykom maďarským, kultúrny dom, knižnica, potraviny, autobusová doprava, Pizzeria, Reštaurácia, Talianska zmrzlina, futbalové ihrisko, detské ihriská, parky, sochy, štrkovisko. Železnica je vzdialená cca 3km v obci Dolný Bar. V blízkosti sa nachádzajú termálne kúpaliská - Topoľníky, Veľký Meder, Horné Saliby, AVA Thermalpark Diakovce a Thermalpark Dunajská Streda, Galandia, vodný mlyn Dunajský Klátov a Jelka, cyklotrasy, Tarzania Veľký Meder,Slovakia Ring, WhiteCrowRanch, Malkia Park...

Aneta Liptáková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:


Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo našim finančným špecialistom a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022.
Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha175 m²
Celková rozloha581 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 2
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zPorotherm
Zariadeniečiastočne
Bazénexteriérový
Krbáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky