Zrekonštruovaný rodinný dom v Beladiciach na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Beladice
153 m²
843 m²
1
7
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
159.800,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5218x zobrazená v zozname / 330x zobrazená detailne / 330x zobrazená detailne tento mesiac

Predstavujeme vám výnimočnú príležitosť vlastniť nádherný rodinný dom, ktorý spája moderný komfort so šarmom vidieckeho bývania. Tento dom, kompletne zrekonštruovaný v roku 2014, ponúka ideálne miesto pre rodiny hľadajúce pokoj a pohodlie. S 2 benefitmi. V tichom a príjemnom prostredí obce Beladice s priamou dostupnosťou na R1.

Hlavné prednosti nehnuteľnosti:



Rekonštrukcia: V roku 2014 prebehla rozsiahla rekonštrukcia, ktorá zahŕňala novú elektroinštaláciu, zdravotechniku, omietky, podlahy, interiérové dvere a plastové okná. Pred piatimi rokmi majitelia kompletne a kvalitny vymenili strechu, čo zaisťuje dlhodobú ochranu a bezproblémovú funkčnosť.

Priestorná dispozícia: Dom sa pýši až 7 miestnosťami, vrátane veľkorysej kuchyne s jedálňou a výstupom na slnečnú terasu. Z terasy si môžete užívať výhľad na vašu vlastnú záhradu, ktorá poskytuje dostatok priestoru pre rodinné aktivity či pestovanie rastlín. Až 800 m2 pozemku ponúka široké možnosti relaxu, zábavy aj záhradkarčenia. Dopestovať si môžte nielen obľúbené bylinky, ale konečne môžte mať svoje vlastné ovocné stromy.

Bezbariérové prevedenie: Celý dom je navrhnutý s ohľadom na pohodlie všetkých členov rodiny, vrátane bezbariérového prístupu, čo zvyšuje jeho dostupnosť a komfort.

Moderné vykurovanie: Dom je vykurovaný plynovým kotlom, pričom v kúpeľni nájdete teplovodné podlahové kúrenie, ktoré dopĺňa celkový pocit pohodlia a tepla počas zimných mesiacov.

Služby a infraštruktúra
: Nehnuteľnosť je napojená na verejnú kanalizáciu a vodovod, s možnosťou využitia vlastnej studne, čo poskytuje flexibilitu a možnosť úspory nákladov.

Veľká záhrada a parkovanie
: K domu patrí pozemok o rozlohe 800 m2 so slnečnou záhradou, ktorá je ideálna pre relaxáciu a zábavu. Pred domom je zabezpečené parkovanie pre až 5 áut, čo je neoceniteľnou výhodou najmä pre rodiny s viacerými vozidlami.

Lokalita:



Beladice, obklopené krásnou prírodou a zároveň s vynikajúcou dostupnosťou k diaľnici R1, ponúkajú ideálnu rovnováhu medzi mestským a vidieckym životom. Blízkosť miest poskytuje všetky potrebné služby a zároveň umožňuje využiť výhody bývania v pokojnej obci.

Pre viac informácií a dohodnutie si obhliadky nás neváhajte kontaktovať na číslo .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku843 m²
Zastavaná plocha250 m²
Úžitková plocha153 m²
Počet poschodí1
Počet izieb7
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky