Krásny, zariadený 2 izbový byt, Mikovíniho ulica, BA III. Nové Mesto

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Mikovíniho
49.7 m²
8
6
2
po rekonštrukcii
áno
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
198.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18425x zobrazená v zozname / 409x zobrazená detailne / 183x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Ponúkame na predaj krásny, zariadený 2 izbový byt v blízkosti parku Račianske mýto v Bratislava III. Nové Mesto, Mikovíniho ulica. Byt sa nachádza na 6/8 poschodí s výťahom. Výmera je 49,7 m2, z toho má balkón 1,7 m2. Súčasťou je aj pivnica o rozlohe 1,5 m2. Parkovanie je paas vyhradené pre trvalý pobyt.
STAV BYT:
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 5 rokmi, disponuje spálňou, obývačkou (v obývačke sa nachádza klimatizácia LG), kuchyňou (s umývačkou značky BOSCH), kúpeľnou, wc (so zabudovaným záchodom a bidetom značky Geberit) a balkónom pričom každá miestnosť je samostatná a oddelená. Posteľ v spálni je zhotovená na mieru ako aj skrine s úložným priestorom. Byt sa predáva zariadený. K bytu prislúcha pivnica na prízemí + spoločná kočikáreň.
V našom bytovom dome sa plánuje kompletná rekonštrukcia (zateplenie + stúpačky + drobné úpravy)

LOKALITA:


Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD priamo do centra. V blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

KU KÚPNEJ CENE BUDE PRIPOČÍTANÁ PROVÍZIA PRE REALITNÚ KANCELÁRIU VO VÝŠKE 4000,-EUR.
V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha49.7 m²
Úžitková plocha49.7 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektplánuje sa
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky