Moderný 2-izbový byt v srdci mesta na prenájom

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Lužická Lužická 2694/3
50.39 m²
2
po rekonštrukcii
prenájom - 2-izbový byt
900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

961x zobrazená v zozname / 243x zobrazená detailne / 243x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom moderný 2-izbový byt vo vyššom štandarde, situovaný v tichej časti Starého Mesta na adrese Lužická 3. Byt s výmerou 50,93 m² je orientovaný do vnútrobloku, čo zaručuje pokojné bývanie a výhodnú polohu v srdci Bratislavy.

Lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť – v pešej dostupnosti sa nachádza nákupné centrum Nivy, množstvo kaviarní, reštaurácií, obchodov a tiež zastávky MHD, čo vám poskytuje skvelú dostupnosť kamkoľvek v meste. Okolie ponúka aj možnosti na oddych a relax, s množstvom parkov (Medická záhrada) a zelene.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii, zariadený v modernom štýle a plne vybavený, pripravený na okamžité nasťahovanie sa. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí s orientáciou do vnútrobloku (zelene), čo zaručuje bezpečnosť bývania.

Cena nájmu je 900€ mesačne + 160€ za energie a internet.
Byt je vhodný pre maximálne 2 osoby, bez zvierat a pre nefajčiarov. Pri podpise zmluvy sa platí depozit vo výške dvoch mesačných nájmov.

Ak hľadáte štýlové bývanie v centre Bratislavy s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou, tento byt je pre vás ideálnou voľbou!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha50.39 m²
Počet izieb2
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Zariadeniezariadený

Vaše hodnotenie ponuky