Moderný 2i byt 48m2, s balkónom, parkovanie a pivnica, ZWIRN

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Košická
48 m²
7
2
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
850,- €/mes. + energie 200€* +utilties 200€
Ponúknite vlastnú cenu

4x zobrazená v zozname / 45x zobrazená detailne / 45x zobrazená detailne tento mesiac

Moderný 2i byt 48m2, s balkónom, parkovanie a pivnica, ZWIRN

Dispozícia:



celková rozloha 48 m2 vrátane balkónu; situovaný na 2.poschodí v novostavbe ZWIRN;

Dispozícia bytu je veľmi jednoduchá. Pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, kúpeľne vybavenej sprchovacím kútom a toaletou, ďalej spálňa s manželskou posteľou a šatníkovou skriňou, obývacia izba prepojená s plne vybavenou kuchyňou s jedálenskou časťou a vstupom na balkón. Z balkóna je výhľad do vnútrobloku.

Vybavenie:



Byt je úplne nový, doposiaľ neobývaný, prenajíma sa plne zariadený, vybavený elektrospotrebičmi zn. Bosch; plne vybavená kuchyňa, inštalované podlahové kúrenie/stropné chladenie (možnosť regulovania teploty v každej miestnosti), video vrátnik a kamerový bezpečnostný systém v dome, stmievacie svietidlá na diaľkové ovládanie, hlinkové veľkoplošné okná a exteriérové žalúzie na diaľkové ovládanie. Veľkou výhodou je možnosť parkovania bicyklov v podzemnej garáži – k dispozícií je kompresor na nafúkanie kolies alebo umytie bicykla. Byt ponúka všetko potrebné pre komfortné bývanie.

Prislúcha k nemu pivnica.



Popis lokality:

Nachádza sa vo výbornej lokalite v projekte ZWIRN s pešou dostupnosťou do centra mesta a výbornou občianskou vybavenosťou - MHD, trhovisko Miletičová, obchody, OC Centrál, OC Nivy, vinárne, reštaurácie, výborné kaviarne, služby a dostatok zelene. Projekt má krásne upravený vnútroblok s posedením, kamerový systém na chodbách.

Cena a doplňujúce info:



Cena nezahŕňa energie 200€ + provízia RK

V cene nie je zahrnuté internetové pripojenie a TV.

K bytu prislúcha garážové parkovacie státie za príplatok 100€/mes., možnosť prenajatia aj druhého parkovacieho státia v garáži za príplatok 100€/mes.

Dostupný ihneď, obhliadky možné.



Tešíme sa na Vás pri obhliadke!

@2 ZWIRN
@s balkónom
@parkovanie

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha48 m²
Úžitková plocha48 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb2
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno - 1
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky