Na predaj 2-izbový byt v Bratislave-Nové Mesto 51, 4m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
51 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
174.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3320x zobrazená v zozname / 254x zobrazená detailne / 254x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2-izbový byt v Bratislave-Nové Mesto s rozlohou 51,4m2. Bytový dom sa nachádza v tichšej lokalite v blízkosti Račianskeho mýta. Vďaka lokalite má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, v blízkosti sú obchody rôzneho druhu, služby, ZŠ, SŠ, blízka dostupnosť MHD do všetkých častí mesta, pošta. Ponúkaný byt sa nachádza na 3. poschodí z celkových 5. Po vstupe do bytu sa nachádzate v menšej predsieni kde sa nachádza vstup do samostatného wc a samostatnej kúpeľne. Pôvodne prechodnú kúpeľňu majitelia prerobili na nepriechodnú aby získali viac využiteľného priestoru. Z predsiene vstúpite do obývacej izby s rozlohou 20,4m2, ktorá srdcom celého bytu. Nachádza sa tu sedacia súprava, skrinka pod TV, pracovný stôl. Z obývacej izby prejdete do pekne a prakticky navrhnutej kuchyne. Z obývacej izby prejdete taktiež do druhej izby - do spálne. Spálňa je zariadená manželskou posteľou, vstavanými skriňami a je priestranná. Zo spálne je vstup na lodžiu.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018, kedy boli menené elektrické rozvody, okná, podlahy, prerobené wc s kúpeľňou. Mesačné poplatky sa pohybujú pre dvojčlennú domácnosť na úrovni 180EUR. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku51 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky