Exkluzívne predám 2 izbový investičný byt v centre Žiliny

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Bernolákova 21
57 m²
4
3
2
čiastočne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
140.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5267x zobrazená v zozname / 301x zobrazená detailne / 301x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkam na predaj 3-izbový byt v centre Žiliny na ulici A. Bernoláka. Nachádza sa na 3. poschodí zo 4, bez výťahu s rozlohou 59 m². Kuchyňa je už po rekonštrukcii, zvyšok bytu je pripravený na úpravy podľa vašich predstáv.
Dispozícia zahŕňa veľkú vstupnú chodbu, priestrannú obývaciu miestnosť, spálňu, samostatnú kuchyňu so špajzou, kúpeľňu a samostatné WC. Podlaha v byte je pokrytá parketami a dlažbou. Orientácia bytu je na západ, čo zaručuje dostatok prirodzeného svetla počas popoludnia.
Mesačné náklady sú veľmi priaznivé – 180€ plus energie. K bytu prislúcha aj pivnica o rozlohe 2m². Byt je skvelou investičnou príležitosťou alebo perfektným riešením pre rodinu, ktorá hľadá pohodlné bývanie v centre mesta so všetkou občianskou vybavenosťou na dosah.

V prípade otázok, alebo by ste si chceli prísť byt pozrieť osobne, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha59 m²
Úžitková plocha57 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky