Na predaj 3 izbový byt, Americká ul., Legiodom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava
Ulica.: Americká
78.53 m²
2
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
285.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

285x zobrazená v zozname / 74x zobrazená detailne / 74x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný 3-izbový tehlový byt na Americkej ulici č. 1. Byt sa nachádza na 2. poschodí a bol čiastočne zrekonštruovaný, čím získal modernejší a útulnejší vzhľad.Bytový dom tvaru U poskytuje príjemné prostredie vo vnútrobloku s množstvom zelene a detských ihrísk v bezprostrednej blízkosti. Byt sa nachádza v obľúbenom a vyhľadávanom obytnom komplexe Legiodomy.

Popis :



Byt má celkovú výmeru 78,53 m², vrátane pivnice. Jeho dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkom, kúpeľne, samostatného WC, dvoch spální, prechodnej obývacej izby a kuchyne. K hlavnej spálni prislúcha šatník, ktorý zároveň môže slúžiť aj ako pracovňa. Vysoké stropy s výškou 3,4 metra výrazne prispievajú k presvetleniu a priestrannej atmosfére v celom byte. Táto nadštandardná výška stropov nielen opticky zväčšuje vnútorný priestor, ale tiež zabezpečuje vynikajúce denné osvetlenie do všetkých miestností.

Vybavenie bytu:


V byte sa nachádza kuchynská linka vrátane spotrebičov ( mikrovlnná rúra, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, plynová varná doska. TV a internetové pripojenie je možné prostredníctvom UPC.


Lokalita:


Vynikajúca poloha bytu umožňuje rýchly prístup do centra mesta. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, vrátane škôl, škôlok, pošty, obchodov, reštaurácií a kaviarní.Ide o ideálne riešenie pre rodinu alebo tých, čo vyhľadávajú pohodlné a moderne zariadené bývanie v príjemnom prostredí s dobrou dostupnosťou centra.


Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha78.53 m²
Úžitková plocha78.53 m²
Poschodie2
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie

Vaše hodnotenie ponuky