Na predaj 3 izbový rodinný dom v pôvodnom stave s krásnym veľkorysým p

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Horné Obdokovce
3100 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
99.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5606x zobrazená v zozname / 493x zobrazená detailne / 202x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom v pôvodnom stave.
Dom bol postavený v 60tzch rokoch z pálenej tehly.
Disponuje 3 obytnými izbami s možnosťou prerobenia 4tej izby. Okná: plastové v dvoch izbách- ostatné drevené, podlahy: parkety pokryté kobercami, steny- maľovka. Strecha: pôvodná v dobrom stave, dom je suchý.
Voda: obecná + úžitková - studňa, kúrenie: plynové radiátormi, ohrev vody: elektrický bojler

DISPOZÍCIA: vstupná chodba- presklenný gánok so samostatnými vstupmi, 2x neprechodná izba, 1x prechodná izba, kúpeľňa, veľkorysá špajza s možnosťou prerobenia na obytnú izbu, 2x vchodové dvere

Dom disponuje krásnou veľkorysou záhradou 3100 m2 na ktorej sa nachádza úžitková záhrada s mladými ovocnými rodiacimi stromami, výsadba rôznorodých kvetov. ďalej sa na pozemku nachádza letná kuchynka a murovaná hospodárska budova pre zvieratá s novou strechou.
Nehnuteľnosť vhodná pre ľudí, ktorý majú radi prírodu a radi skúsia pestovanie a farmárčenie. Ale samozrejme aj možnosť rozdelenia na viacero pozemkov a výstavbu rodinného domu.

Obec Horné Obdokovce sa nachádza 18 min od mesta Topoľčany . Disponuje dobrou OV: základná škola, škôlka, zdravotné stredisko, potraviny, krčma, detské ihrisko, futbalové ihrisko, rybník

Pre obhliadku a viac info ma prosím kontaktujte:na , email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3100 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky