ZNÍŽENÁ CENA !! Na predaj rodinný dom v obci Kovarce s pozemkom 839m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Kovarce
120 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
87.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15344x zobrazená v zozname / 1007x zobrazená detailne / 244x zobrazená detailne tento mesiac

Pozrite si video nehnuteľnosti: https://youtu.be/LFhgUgKUKvQ

TUreality ponúka na predaj rodinný dom v obci Kovarce so záhradou. Dom je tehlový v pôvodnom, udržiavanom stave so sedlovou škridlovou strechou.
Pozostáva z dvoch dlhých chodieb, troch samostatných izieb, kúpeľne s vaňou, samostatného wc, kuchyne, špajze a komory. Komora sa dá po rekonštrukcii využiť ako ďalšia samostatná izba.
Kúrenie v dome je plynové - gamatkami, v kuchyni je aj piecka na drevo. Voda je studňová - polievanie a obecná pripojená v dome.
Odpad je riešený kanalizáciou. Dom je pripojený na elektrinu. V prednej časti domu sa nachádzajú dva vstupy s terasou a v zadnej časti domu je šopa pripojená k domu s tretím vchodom.
Na dvore je umiestnený drevený altánok, šopa na náradie, jazero a záhradka.
Za domom sa nachádza záhrada s úrodnou pôdou. Pozemok je široký 16 x 51 metrov.
Obec Kovarce je dedina s kompletnou občianskou vybavenosťou - škola 1. - 9. ročník, škôlka, pošta, lekár, lekáreň, reštaurácie, potraviny, stavebniny.

Obec sa nachádza od mesta Topoľčany 13 minút.


Energetický certifikát nie je k dispozícií. V prípade záujmu ma kontaktujte na alebo na .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku120 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky