Na predaj 3 izbový tehlový byt v Košiciach - centrum, ulica Štúrova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Štúrova
72 m²
3
3
3
úplne prerobený
áno
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
229.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

27143x zobrazená v zozname / 1212x zobrazená detailne / 388x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame Vám na predaj 3 izbový tehlový byt v osobnom vlastníctve v Košiciach – Staré Mesto, ulica Štúrova.
Je určený pre klienta mestského typu, ktorý preferuje blízkosť do centra mesta, ale je aj investičnou príležitosťou na budúci prenájom v centre mesta.
Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku – link: https://my.matterport.com/show/?m=M65iGiVxVPX

Video – link: https://youtu.be/M_yt59GR0hk


Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: kalaninovareality.sk
Nachádza sa na 3. poschodí tehlového bytového domu, bez výťahu. Úžitková plocha bytu je 72 m2 + balkón. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne bytového domu.
Na poschodí sú 3 byty. Susedia – beproblemoví, ústretoví. Celkom je tam 10 bytov. Orientácia bytu je „J/V“ (Dve izby (obývačka a detská izba sú na „J“ - ulica Štúrova, a spálňa na „V“. Hoci časť bytu je orientovaná na ulicu Štúrova, vzhľadom na vrchné poschodie, nie je hluk a prašnosť. Byt je vkusne kompletne prerobený. V spálni, kuchyni a vo WC sú eurookná, inak sú klasické pôvodné, zachovalé, drevené dvojité okná s vonkajšími žalúziami. V izbách, okrem spálne, sú zrepasované drevené parkety. V kuchyni a v kúpeľni dlažba. Kúpeľňa s vaňou a s oknom. Samostatné WC s umývadlom. Kúrenie – radiatory, ohrev teplej vody prostredníctvom plynového kotla, čiže nie ste závislí v prípade výpadku teplej vody v meste.
Keďže jedna sa o posledný byt, zaujímavosťou je využitie svetlíka na sprchovací kút, kde môžete zažiť romantické čaro sprchovania s výhľadom na oblohu. Vďaka samostatnému prístupu na strechu, máte možnosť vybudovať si aj záhradku alebo sedenie, či naberať bronz pri opaľovaní.

Súčasné dispozičné riešenie bytu:



- vstupná chodba,
- samostatné WC s umývadlom,
- obývačka s výstupom na balkón spojená s kuchyňou,
- dve izby,
- kúpeľňa s oknom,
- pivnica
Bytový dom je z roku cca 1930 a je zaradený medzi národné kultúrne pamiatky. T.č. nie je zrekonštruovaný, však postupne realizuje jeho obnova. V spoločných priestoroch došlo k výmene elektriny.
Ak vchádzate do bytového domu, osloví Vás pri schodisku pôvodný mramorový sokel, ktorý taktiež dýcha históriou.

Bytový dom nemá energetický certifikát.


Výhody bytu:

 lokalita (Staré Mesto, rýchla dostupnosť do centra mesta, zástavka MHD a električiek). V okolí je kompletná občianska vybavenosť – banky, poisťovne, kaviarne, obchody, reštaurácie,
 tehlový bytový dom,
 v osobnom vlastníctve, bez tiarch, je ho možné financovať aj prostredníctvom úveru na bývanie, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám rada pomôžem.

V kúpnej cene bytu sú zahrnuté aj poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK. V prípade vážneho záujmu, dohoda na cene istá.
Pridajte sa k našim spokojným klientom – viď: web: kalaninovareality.sk/referencie.
Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.
Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou s dlhoročnou bankovou a realitnou praxou, veľmi rada Vám pomôžem s celým procesom.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky