Na predaj chalupa v krasnej prírode - Oščadnica.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Oščadnica
250 m²
400 m²
1
5
verejný vodovod
áno
predaj - Chata - Novostavba
268.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

23463x zobrazená v zozname / 1687x zobrazená detailne / 182x zobrazená detailne tento mesiac

Predaj štýlovej chalupy, masívneho zrubu v obci Oščadnica. Chalupa je umiestnená v peknom prostredí Kysuckých Beskýd, neďaleko lyžiarskeho strediska SNOWPARADISE Veľká Rača, v areáli súkromnej rezidencie na okraji dediny. Chalupa disponuje otvoreným priestorom kuchyne s jedálňou a obývacou izbou, 5 samostatnými izbami, 2 kúpeľňami, 2 terasami. Kúrenie je ústredné plynové, s nastaviteľným termostatom s možnosťou dokurovania krbovými kachľami, voda z verejného vodovodu, odpad do nádrže, k dispozícii internet, objekt napojený na zabezpečovací systém (jablotron), interiér je vybavený príjemným nábytkom a zariadením, ktorý je súčasťou ponuky. Chalupa je postavená na kamennom základe, stavba je zrubová, postavená v klasickom štýle so sedlovou strechou, drevené eurookná, drevené dvere. Dispozícia prízemia je terasa, kuchyňa s obývacou izbou s otvoreným priestorom do podkrovia, spálňa (so 4 lôžkami), kúpeľňa s WC, kuchyňa je vybavená teplovzdušnou rúrou, umývačkou riadu, chladničkou s mraziacim boxom.
1. NP: galéria a samostatna izba (so 4 lôžkami), kúpeľňa s vaňou a toaletou, na spodnom poschodí sú ďalšie 2 izby s terasou, ďalej lyžiareň uloženie vecí alebo bicyklov so vstupom z vonku. Zrub je vo veľmi dobrom stave, doteraz používaný rekreačne. Rezidencia je oplotená s vlastnou uzamykateľnou bránou, v rezidencii vlastná spevnená komunikácia, je zaistenú celoročnú údržbu pozemku a komunikácií vrátane odpratávania snehu a kosenia trávy. Umiestnenie je na okraji obce v blízkosti lesa v atraktívnej turistickej lokalite s možnosťou zimných aj letných športov. Veľké množstvo športového a rekreačného vyžitia. Chalupa je vhodná na celoročné užívanie je možné ju využívať aj na bývanie. Do centra obce cca 1,5 km v obci škola, škôlka, zdravotné stredisko, športový areál. Cena 268 000,-€. K dispozícii zastávka skibusu - skiareál cca 4 km. Bližšie informácie, prípadne obhliadku si môžete dohodnúť na tel. čísle: - Peter Štefánek

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Zastavaná plocha200 m²
Celková rozloha250 m²
Úžitková plocha250 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené zdrevostavba
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaneupravená cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky