Predaj výnimočných chát v Oščadnici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Oščadnica
Ulica.: Oščadnica
117 m²
329 m²
predaj - Chata - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

10430x zobrazená v zozname / 465x zobrazená detailne / 191x zobrazená detailne tento mesiac

AGENT.SK ponúka exkluzívne na predaj chaty jedinečného dizajnu uprostred kysuckej prírody. Pozrite si virtuálnu prehliadku https://my.matterport.com/show/?m=FpxkBS73Lbv , video prehliadku https://youtu.be/6ttRw1-VYA8?feature=shared , fotografie a ďalšie informácie nižšie v popise a kontaktujte realitného agenta, Róbert Kubala , ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku.

Lokalita a okolie:


Chaty sú situované na stredne svahovitom pozemku, vďaka ktorému sú z každej terasy krásne, ničím nerušené výhľady. Pre danú lokalitu sa už nevydávajú stavebné povolenia, takže okolie si zachová svoju podobu aj do budúcnosti.
Obec Oščadnica je známa nielen vyhľadávaným lyžiarskym strediskom Veľká Rača, ale taktiež bohatými možnosťami na turistiku, cykloturistiku a iné aktivity. Miestne prostredie si zachováva svoju krásu v každom ročnom období.

Vlastnosti chát:


Chaty sú vybudované podľa architektonického návrhu realizovaného výlučne pre danú lokalitu. Návrh exteriéru aj interiéru kladie dôraz na tradičné materiály a zároveň v sebe nesie moderné prvky a farebné kombinácie. Výsledkom je atraktívny vzhľad, praktické využitie priestoru a nízka energetickú náročnosť.
Novostavby chát sú v štádiu pred kolaudáciou. Jedna chata je kompletne dokončená vrátane zariadenia interiéru vo vyššom štandarde. Dve chaty sú v štádiu holostavby za atraktívnejšiu cenu a možnosťou dokončenia podľa svojich predstáv.

Dispozícia podlaží:


Zastavaná plocha 72 m2 s rozmermi 10 x 7,2 m.
1. nadzemné podlažie – predsieň so vstavaným úložným priestorom, chodba, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, spálňa, priestranná kuchyňa s obývacou izbou a východom na terasu, ktorá je prístupná aj schodmi z exteriéru. Plocha podlažia je 62,3 m2 + 18 m2 terasa.
2. nadzemné podlažie – dve menšie spálne, jedna väčšia spálňa so vlastnou terasou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Plocha podlažia je 54,4 m2 + 12 m2 terasa.

Pozemok a inžinierske siete:


Pozemok je prístupný z miestnej asfaltovej komunikácie. K chatám patria pozemky s výmerami od 240 m2 do 329 m2 a využívanie spoločnej parkovacej plochy a príjazdovej cesty.
Chaty sú napojené na vodu zo spoločného vrtu. Odpadové vody ústia do žumpy (každá chata má svoju). Elektrina je 230 aj 380 V.
Vykurovanie (v lete chladenie) je tepelným čerpadlom a taktiež kachľami na drevo.

Technické parametre:


- chaty spĺňajú kritériá pre nízkoenergetickú stavbu - obvodová konštrukcia z drevených panelov s izoláciou hrúbky 150 mm, dodatočná izolácia 100 mm + odvetraná drevená fasáda zo smrekového masívu s odolným náterom,
- vnútorné obklady z dreveného masívu - prírodný dub v kombinácii so smrekom s matným lakom, drevený lamelový obklad v obývacej izbe,
- kúpeľne s keramickým obkladom a dlažbou, podlahovým kúrením, ktoré bude doplnené o dizajnový elektrický radiátor,
- podlahy vinylové,
- okná - plastové trojsklá Incon,
- vstupné dvere s viacbodovým uzamykaním Incon,
- interiérové dvere – z dubového masívu, do spodnej spálne zo smrekového masívu, ktorý ladí so smrekovým obkladom na chodbe,
- interiérové schody z dubového masívu,
- terasy – podlaha z dreveného masívu červeného smreku, ošetrené náterom protiplesňový + vrchný náter,
- vstavané skrine v predsieni, spálni, kuchynská linka.

Financovanie a poplatky:


Možnosť financovania úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.
Náklady s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva - štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov) sú v réžii realitnej kancelárie.

AGENT.SK, s. r. o., je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska. Spoločnosť je zároveň registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska pod registračným číslom 127418. Od roku 2006 poskytujeme profesionálne služby v oblasti realitného a finančného sprostredkovania so špecializáciou na rezidenčné nehnuteľnosti, hypotéky a poistenie.

Ak plánujete predať, prenajať, kúpiť, financovať kúpu nehnuteľnosti alebo poistiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás ešte dnes. Radi vám poskytneme profesionálne realitné a finančné služby pod jednou strechou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku329 m²
Zastavaná plocha72 m²
Úžitková plocha117 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky