Predaj: Rekreačne chaty v obci Makov (223-CH)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Makov
500 m²
predaj - Chata - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

11889x zobrazená v zozname / 480x zobrazená detailne / 182x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame vám jedinečnú možnosť vlastniť rekreačnú chatu v srdci nádhernej prírody Kysúc, postavenú presne podľa vašich predstáv. Na predaj sú rekreačné chaty v krásnej obci Makov, priamo vedľa obľúbeného lyžiarskeho strediska. Každá chata je navrhnutá s ohľadom na maximálny komfort a moderné požiadavky . Taktiež máte možnosť zvoliť si jej dispozíciu ,materiály a štýl, ktorý najviac vyhovuje vášmu vkusu. K dispozícii budú pozemky o celkovej výmere od 300 do 500 m2 .Chaty sú ideálne pre celoročné využitie, ako sú zimné lyžovanie a letná turistika, či cykloturistika budú na dosah ruky. Nezmeškajte túto príležitosť !

Cena: Dohodou



V cene je kompletný právny a finančný servis prípade ďalších otázok alebo naplánovaní obhliadok nás neváhajte kontaktovať emailom alebo číslom

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Statusaktívne
Zateplený objektáno
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky