Na predaj krásny 4 izbový dom s výbornou atmosférou, Kamenáč Trnava!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
146 m²
393 m²
4
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
425.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

241x zobrazená v zozname / 69x zobrazená detailne / 69x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj veľmi príjemný a priestranný 4 izbový rodinný dom v Trnave v Kamenáči so zastavanou plochou 155m2 a úžitkovou plochou 126 m2 + 20 m2 terasy. Tento dom bol kolaudovaný v roku 2013 a leží na 393 m2 pozemku. Osloví vás svojou atmosférou a rozložením a poskytne vám všetko, čo potrebujete na komfortné bývanie. V dome je veľká priestranná plne vybavená kuchyňa s pracovným ostrovom a prepojená s veľkou obývačkou a veľkou špajzou. Ďalej má dom ďalšie 3 samostatné izby, dve kúpeľne a dva záchody. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom Proterm Tiger s kombináciou podlahového kúrenia v obývačke, chodbách a kúpeľniach, a radiátorového kúrenia v izbách. Na podlahách v izbách je plávajúca podlaha, v kúpeľniach je dlažba. Dom má interiérové obložkové zárubne, vonkajšie okná a dvere domu sú plastové, okná máju izolačné troj-sklá. V spálni je obrovský úložný priestor, kde sú dve rolldorové skrine, jedna je 5m široká a 70 cm hlboká, a druhá je 2m široká a 70 cm hlboká. Taktiež vo vstupnej chodbe je na mieru zabudovaná ďalšia rolldorová skriňa o šírke 1,5 m so šatníkovou skriňou a botníkom. Za domom je prijemná veľká terasa o veľkosti cca 20 m2 zo železnej konštrukcie a prekrytá je lexanom. Dom má taktiež prístrešok na auto prepojený s technickou miestnosťou.

Stavba je postavená z tehly Heluz o hrúbke 30cm a je zateplená 10 cm polystyrénovou izoláciou, strecha je vodo-izolovaná fatrafolovou fóliou. Okná domu majú vonkajšie elektricky ovládateľné žalúzie. V celom dome je bezpečnostný alarm a dátové rozvody v každej izbe. Taktiež je k dispozícii predpríprava na klimatizáciu. Pred domom je priestranná predzáhradka cca 5 m. Otváranie brány je prostredníctvom elektronického vrátnika, a taktiež aj posuvné otváranie brány pre auto. Dom je napojený na mestskú vodu, plyn, elektriku a kanalizáciu. Dom má energetický certifikát B a nízke prevádzkové náklady.

Cena tohto domu je 425 tisíc eur.


V prípade záujmu kontaktujte Ing. Peter Karcol, , karpatyreality.sk
Vyriešime za vás financovanie hypotekárnym úverom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku393 m²
Zastavaná plocha155 m²
Úžitková plocha146 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky