PREDAJ ! 4 Izbový rodinný dom v pôvodnom stave v Slovenskej Novej Vsi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Slovenská Nová Ves
90 m²
1339 m²
4
nutná rekonštrukcia
studňa a vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
125.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

11879x zobrazená v zozname / 749x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta 4 izbový rodinný dom v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv v obci Slovenská Nová Ves. Nehnuteľnosť leží na pozemku o výmere 1339 m2 a má šírku 21m a dĺžku 65m a disponuje podlahovou plochou o výmere 90m2. Ako výhodu vnímame aj garáž na jedno vozidlo priamo vo dvore. Bezproblémové parkovanie pre 2 vozidlá vo dvore.

Dispozícia nehnuteľnosti : vstupná chodba, kuchyňa s jedálňou, 4 obytné izby.

Technické parametre nehnuteľnosti : Nehnuteľnosť je postavená z materiálu tehla niekde okolo roku 1965. Dostupné inžinierske siete na pozemku sú : obecný vodovod, studňa, plyn, elektrika a kanalizácia. Kúrenie v dome je riešené pomocou plynových gamatiek.

Lokalita nehnuteľnosti : Slovenská Nová Ves je obec na Slovensku v okrese Trnava. Obec leží na juhovýchodnom okraji Trnavskej pahorkatiny na nive potoka Gidra. Obec sa nachádza len 13km autom od krajského mesta Trnava. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť v obci.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1339 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet izieb4
Stavnutná rekonštrukcia
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky