NA PREDAJ, rodinný dom Višňové Žilina

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Višňové
190 m²
560 m²
predaj - Rodinný dom
239.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

241x zobrazená v zozname / 44x zobrazená detailne / 44x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 6-izbový rodinný dom v obci Višňové, neďaleko mesta Žilina. Dom s úžitkovou plochou 190 m2 sa nachádza na pozemku o veľkosti 560 m2.

Na prízemí sa nachádza kuchyňa cez ktorú sa dostaneme do obývačky, ďalej spálňa, špajza, kúpeľňa s vaňou a WC. V kuchyni sa nachádza krb na tuhé palivo. Na poschodí sa nachádzajú 2 hosťovské miestnosti, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Dom je čiastočne podpivničený - 25 m2, je tehlový, postavený v 50. rokoch a zateplený. Rekonštrukcia prebehla v rokoch , kde boli vymenené plastové okná, omietky, elektrické rozvody, kúrenie, zateplenie, rekonštrukcia strechy. Súčasťou domu je murovaná garáž pre 1 motorové vozidlo, vonkajšie vybudované pre 4 autá. Záhrada je orientovaná na západnú stranu na ktorej sa nachádza aj altánok. Na prízemí rodinného domu je kúrenie zabezpečené novým plynovým kotlom. Miestnosti na poschodí sú vykurované elektrickými konvektormi, okrem kúpeľne, kde je umiestnený radiátor aj podlahové elektrické kúrenie. Dom je napojený na obecný vodovod, kanalizáciu a plynovod. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (materská škola, základná škola, obecný úrad, potraviny COOP Jednota, pohostinstvo, pošta, kostol, MHD, kúpalisko).

Pre bližšie informácie kontaktujte p.Mriša na tel. čísle alebo emailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku560 m²
Úžitková plocha190 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky