Na predaj Rodinný dom Žilina časť Žilinská Lehota

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Kortinská
232 m²
525 m²
predaj - Rodinný dom
389.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1177x zobrazená v zozname / 168x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame exkluzívne na predaj priestranný rodinný dom v pokojnej lokalite Žilinská Lehota s výbornou dostupnosťou do centra mesta.
Táto mestská časť má skvelú dopravnú dostupnosť aj prostredníctvom mestskej hromadnej dopravy, pričom zastávka autobusu sa nachádza v blízkosti domu,
rovnako ako aj potraviny a ďalšia občianska vybavenosť.

Tento podpivničený dom prešiel rozsiahlymi úpravami, ktoré boli dokončené v roku 2020.
Dom sa nachádza na terasovitom pozemku o výmere 525 m², čím ponúka dostatok súkromia a priestoru.

https://my.matterport.com/show/?m=wjJ6rbrQ9QK

Rekonštrukcia citlivo spája tradičné prvky s moderným dizajnom, pričom majiteľom sa podarilo zachovať pôvodnú pivnicu so studňou priamo pod domom.
Tento jedinečný priestor v suteréne, o výmere 97 m², môže slúžiť ako „mužská jaskyňa“, pracovňa, alebo ideálny priestor na relax a spoločenské stretnutia.
Nájdete tu kuchynský kút, kúpeľňu so sprchovým kútom, WC, technickú miestnosť, ďalšie dve skladové miestnosti, a tiež klenbovú pivnicu s ideálnou teplotou.

Dom ponúka dva vstupy – zo strany parkovacieho miesta pre dve autá cez štýlové patio alebo po schodoch zo suterénu.
Kúrenie aj ohrev vody sú zabezpečené elektricky s nízkymi mesačnými nákladmi.
Na prvom obytnom podlaží o výmere 135 m² sa nachádza priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou, ktorú dopĺňa krbová vložka, vytvárajúca príjemnú atmosféru.
Dennú časť zdobia tehlové obklady a drevené prvky. Z troch samostatných izieb je prístup na terasu alebo do patia, čo zaručuje pohodlie a priamy kontakt s exteriérom.
Cez chodbu vedúcu k zadnej spálni prechádzate okolo samostatného WC a kúpeľne, ktorá je vybavená dizajnovou vaňou, sprchovým kútom, dvoma umývadlami,
priestorom na práčku a sušičku, a ďalším WC.

Nehnuteľnosť je k dispozícii ihneď po dohode a predáva sa so zariadením zobrazeným na fotografiách.
Kúpu a dokončenie rodinného domu je možné financovať hypotekárnym úverom, s ktorým Vám v prípade záujmu rád bezplatne pomôžem. Vyhotovenie kúpnych zmlúv a úhrada správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností je zahrnuté v cene. K domu nebol vyhotovený energetický certifikát.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku525 m²
Zastavaná plocha135 m²
Úžitková plocha232 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky