Na predaj štýlový mezonetový 3 izbový byt na Miletičovej ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Miletičova
77 m²
4
4
3
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
319.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

845x zobrazená v zozname / 113x zobrazená detailne / 113x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj kompletne prerobený 3 izbový mezonetový byt so šatníkom a pracovňou na Miletičovej ul. Byt sa nachádza v stavbe bytového domu na 4. poschodí bez výťahu. Celková výmera bytu je 115,15 m2 vrátane príslušenstva, z toho obytná plocha 77,31 m2. V roku 2022 prebehla kompletná rekonštrukcia bytu, výmena rozvodov vody, elektriky, kanalizácie, nové podlahy, omietky, povrchové úpravy stien a stropov, sanita, kuchyňa, v podkroví bolo dorobené WC.

Dispozícia :


Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC ( samostatná vaňa a walk-in sprchový kút ), obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou a samostatnej izby. Na poschodí sa nachádza technická miestnosť, WC s umývadlom, pracovný kút, veľkorysý šatník a spálňa. K bytu prislúcha pivničná kobka.

O teplo sa stará samostatný plynový kotol, krb a o chladenie sa stará klimatizácia. Pod bytovým domom sa nachádza rezidenčné parkovanie, čo zabezpečuje bezproblémové parkovanie. V najbližšej dobe prebehne kompletná rekonštrukcia bytového domu, ktorý bol daný do užívania v roku 1940 a vstavba do podkrovia bola realizovaná v roku 2000.

Lokalita :


Byt sa nachádza v širšom centre mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou : škola, škôlka, reštaurácie, detské ihriska, kúpalisko Delfín, známe trhovisko Miletičová, zastávka MHD pri dome . Pod bytovým domom je obľúbená kaviareň.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha77 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Pivnicaáno
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky