Na prenájom slnečný 5-izbový rodinný dom v pokojnej vilovej štvrti

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Rovinka
Ulica.: Medená
194 m²
796 m²
2
5
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
prenájom - Rodinný dom
2.990,- € Energie:
120 € / mes
+120,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

3668x zobrazená v zozname / 232x zobrazená detailne / 14x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária

VIDA REAL

ponúka na prenájom slnečný 5-izbový rodinný dom so šarmom v pokojnej vilovej štvrti obce Rovinka, vzdialenej len pár minút od Bratislavy.

Samostatne stojaci rodinný dom na pozemku o veľkosti 796 m² ponúka neuveriteľne príjemnú a hrejivú atmosféru. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť s veľmi dobrou infraštruktúrou a neďalekým napojením na novú diaľnicu D4.

Jedná sa o 5 izbový rodinný dom s dvoma samostatnými kúpeľňami s toaletou, úžitkový priestor s veľkorysou rozlohou 194 m² je rozdelený na dvoch podlažiach. Dispozícia je dôkladne premyslená, interiér je rozvrhnutý do dennej a nočnej časti a ladí s príjemným a tichým exteriérom. Exteriér vyniká predovšetkým nádhernou krytou terasou, veľkou udržiavanou záhradou a bazénom s protiprúdom.

Prízemie tvorí priestranná obývacia izba s krbom s priechodom na terasu, kuchyňa s jedálenskou časťou, samostatná spálňa s výhľadom do slnečnej záhrady a kúpeľňa s WC. Na mieru robená kuchyňa z masívneho dreva s rustikálnym nádychom je priestranná a plne zariadená vstavanými spotrebičmi. V jedálenskej časti dominuje veľký drevený jedálenský stôl pre šesť osôb.

Horné podlažie ponúka tri priestranné izby a veľkú kúpeľňu s dvoj-umývadlom, rohovou vaňou, sprchovým kútom a samostatnou toaletou. Hlavná spálňa prekvapí priestranným šatníkom a vlastným balkónom s výhľadom do tichej záhrady. Detské izby sú slnečné, príjemne presvetlené a nechýba v nich štýlové zariadenie. Benefitom je prechodné podkrovie s veľkorysým odkladacím priestorom. Ak si potrpíte na súkromí a diskrétnosti, vysoká zeleň sa postará o to, že sa nemusíte obávať neželaných pohľadov.

Príjemná slnečná záhrada bude dôležitým miestom, kde si budete dobíjať energiu.
Jej súčasťou je veľký bazén 8,5 x 4 m s protiprúdom, záhradný domček a priestranná zastrešená terasa s externým sedením.

K dispozícii je privátne parkovanie za bránou pre 3-4 autá. Vo vybavení nechýba elektrická brána, drevené okná, sieťky proti hmyzu, dvere a zárubne z masívneho dreva, keramická dlažba, parkety, bezpečnostný alarm, automatická závlaha a pripojenie na TV a internet.

Obec Rovinka s pestrou občianskou vybavenosťou je výborným miestom na život aj relax. Nájdete v nej potraviny, školu, škôlku, lekáreň, kaviarne a reštaurácie, zdravotné stredisko, rôzne služby a ihriská či športoviská.

Nehnuteľnosť je ideálna pre náročného nájomcu, ktorý ocení výbornú dostupnosť, výnimočné prvky a príjemné tiché prostredie. Charakter a teplo, ktoré tento dom prináša, oceníte počas hektických dní aj bežného odpočinku.

Mesačný poplatok za prenájom tohto výnimočného domu je 2.990,- Eur, plus energie 120,- Eur vrátane káblovej televízie a internetu. Pri podpise zmluvy sa platí 1 depozit a provízia vo výške 2.990,- Eur.

Dom je voľný od augusta 2024.



Rastislav Jajcay

VIDA REAL


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku796 m²
Úžitková plocha194 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónáno - 3
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky