PRENÁJOM - RD v Ivanke pri Dunaji, bývanie + podnikanie, parkovanie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Ivanka pri Dunaji
Ulica.: Potocká
543 m²
500 m²
2
9
áno - 2 autá
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
prenájom - Rodinný dom
4.000,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

20491x zobrazená v zozname / 520x zobrazená detailne / 170x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na prenájom veľmi pekný zrekonštruovaný 9 - izbový rodinný dom s výbornou dispozíciou, v obci Ivanka pri Dunaji, neďaleko Bratislavy. Dom vnútri pôsobí kompaktne a celistvo a napriek tomu je možné rozdeliť ho vnútri na tri samostatné bytové jednotky. Ponúka tak možnosť viacgeneračného bývania – s týmto úmyslom bol aj stavaný alebo je tu možnosť využitia bývania a podnikania pod jednou strechou.
Dom má bezpečnostný monitorovací systém a je klimatizovaný. Súčasťou domu je dvoj-garáž s veľkou svetlou výškou, vhodná na parkovanie dvoch, aj vyšších - úžitkových vozidiel. V prípade potreby je možné prenájom domu rozdeliť na dve časti, na hornú samostatne prístupnú časť cez vonkajšie schodisko (1.poschodie) a na dolnú časť (prízemie) a dať do prenájmu každú časť zvlášť.

Dispozícia domu:


- prízemie (219 m2) : nachádza sa tu zádverie, veľká hala z ktorej je prístup do obytnej časti prízemia, na schodisko, do šatníka a do WC, v obytnej časti prízemia je najväčším priestorom obývacia izba s kozubom, prepojená s kuchyňou so vstavanými elektrospotrebičmi s výstupom na terasu a do záhrady, spálňa, kúpeľňa s toaletou, komora; ďalšími miestnosťami prízemia je ďalšia miestnosť a garáž (56 m2),
- poschodie (172 m2) : sú tu dve bytové jednotky, 4-izbový byt a 1-izbový byt s výstupom na veľkú terasu, každá časť má samostatnú kúpeľňu s WC a kuchynskú časť
- suterén (172 m2) : kamenná klenbová vínna pivnica, sklad, práčovňa s prípravou rozvodov na sprchu, samostatná toaleta, sušiareň a ďalšie veľké miestnosti, ktoré sa dajú využiť napr. na fitnes alebo ako sklad.
Pôdorysné riešenie je možné na požiadanie zaslať.

V dome sú použité kvalitné materiály – dlažby, parkety, okná. Kúrenie je centrálne s plynovým kotlom. Na vykurovanie je možno použiť i teplovzdušný krb umiestnený v obývacej izbe na prízemí, s rozvodmi tepla do ďalších miestností.

Rodinný dom je vhodný pre väčšiu rodinu, prípadne ideálny pre spojenie bývania a podnikania. Parkovanie je možné pred domom na ulici, tri parkovacie miesta sú na pozemku za bránkou a hlavne súčasťou domu je aj dvoj-garáž s veľkou svetlou výškou, ktorá je vhodná na parkovanie dvoch, aj vyšších úžitkových vozidiel.

Ponúka sa Vám ideálne rodinné aj viacgeneračné bývanie v tichej a atraktívnej lokalite pár kilometrov od Bratislavy, s možnosťou spojenia bývania a podnikania, napr. ako sídlo firmy so služobným bývaním (k bývaniu ordinácia, ateliér a pod.).
Cena prenájmu celého rodinného domu je 4.000,-€/mesiac + energie. Byt poskytuje skvelé bývanie, s výborným napojením na diaľnicu D1 a D4.

Informácie : tel.č.: , Iva Bedejová.



©Text, fotografie a pôdorys sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BHS Reality, s.r.o..

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Zastavaná plocha300 m²
Úžitková plocha543 m²
Počet poschodí2
Počet izieb9
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátC
Predzáhradkaáno - 1
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky