PRENÁJOM - 4i RD s dvojgarážou – Dunajská Lužná, Kvetná ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
Ulica.: Kvetná
246 m²
917 m²
2
4
áno - 2 autá
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
prenájom - Rodinný dom
1.750,- € Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

60879x zobrazená v zozname / 2797x zobrazená detailne / 98x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte priestranný, príjemný, slnečný rodinný dom s peknou záhradou a veľkou terasou, do ktorého sa môžete okamžite nasťahovať, táto ponuka je určená práve Vám.

Ponúkame exkluzívne na prenájom 4 izbový rodinný dom len na skok od Bratislavy, v Dunajskej Lužnej (Kvetná ul.).

Rozloha domu je naozaj impozantná - 276 m2. Dom je podpivničený (prízemie má rozlohu 172 m2 a suterén 104 m2) a je postavený na pozemku o rozlohe 917m2.

Dispozičné riešenie: Architektúra domu je riešená jednoduchými líniami. Dom je funkčne rozdelený na dennú/spoločenskú a súkromnú časť.
Na prízemí v pravej časti domu je umiestnená kuchyňa vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi (varná doska, elektrická rúra, umývačka, chladnička, digestor), priestranná obývačka, samostatný jedálenský kút. Z obývačky sa vchádza do spálne so samostatným šatníkom a kúpeľnou s WC. Z obývacej izby je vstup na čiastočne prekrytú veľkú terasu a do záhrady. V ľavej časti domu sa nachádzajú 2 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou a WC.
V suteréne sa nachádza veľkoryso riešená dvoj-garáž, sauna, technická miestnosť a dve komory. Do domu je privedená optika od Telekomu. Súčasťou záhrady je drevený domček na náradie, vlastná studňa a automatická závlaha.

Lokalita: Dunajská Lužná - časť Nová Lipnica, ponúka pokojné a bezpečné bývanie s dobrou dostupnosťou do Bratislavy a rozvinutou občianskou vybavenosťou. V obci nájdete obchody, reštaurácie, lekára, poštu či nákupné centrum. Samozrejmosťou je dobré medzimestské spojenie do Bratislavy autobusom aj vlakom. Nová rýchlo-cesta R7 zase zabezpečí bezproblémové napojenie autom.
Výborné možnosti aktívneho odpočinku poskytuje vodná plocha Košariská, vhodná na kúpanie a rybolov, aquapark X-bionix v Šamoríne či neďaleký Dunaj.
Zaujímavosťou je vodné dielo Gabčíkovo, ktoré je aj súčasťou cyklochodníka vedúceho až do Bratislavy.

Dom je voľný ihneď.



Cena mesačného nájmu: 1950€ vrátane energií (1750 eur nájom + 200 eur energie). Pri prenájme sa platí kaucia vo výške 3000 eur. Cena zahŕňa internet aj KTV.

Provízia pre RK 1500 eur.



Ak máte záujem o ďalšie informácie, alebo o obhliadku, neváhajte nás kontaktovať.

© Fotografie s textom sú autorským dielom a majetkom spoločnosti ABERTAL REALITY s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku917 m²
Zastavaná plocha200 m²
Úžitková plocha246 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky