Nadštandardný štvorizbový byt v Eurovea tower s výhľadom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Historické jadro
Ulica.: Pribinova
127 m²
34
24
4
áno - 2 autá
holopriestor
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
1.300.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2289x zobrazená v zozname / 142x zobrazená detailne / 142x zobrazená detailne tento mesiac

Svojou elegantnou siluetou sa Eurovea Tower stáva ženským protipólom k mužnosti Bratislavského hradu. Inovatívny dizajn s presklenými fasádami vytvára harmonické splynutie s prostredím. Každá rezidencia je dômyselne navrhnutá s dôrazom na maximálnu variabilitu a flexibilitu bývania.

Bývanie v Eurovea Tower nie je len o luxusnom priestore, ale aj o spojení s dynamickým mestským životom. S priamym prístupom k obchodnému centru Eurovea a bohatými možnosťami kultúrnych a spoločenských aktivít na brehoch Dunaja, poskytuje obyvateľom neobmedzené možnosti zábavy a relaxu. Každá rezidencia je vybavená špičkovými technológiami čím zaručuje maximálny komfort a pohodlie.

Vrcholom Eurovea Tower sú exkluzívne rezidencie na najvyšších poschodiach, ktoré ponúkajú ohromujúci výhľad na mesto. S vybavením zameraným na tie najmenšie detaily predstavujú najprestížnejšie bývanie v Bratislave. Eurovea Tower sa tak stáva symbolom elegancie a luxusu.

Celá veža obsahuje 408 rezidencií a 1400 parkovacích miest. Developerom je J&T Real Estate a architektom je GFI.

Veža obsahuje superrýchle výťahy, ktoré by mali jazdiť rýchlosťou 6 m/s (22 km/h). Tieto výťahy lámu slovenské rekordy v najrýchlejšom výťahu Slovenska a najvyššie položený superrýchly výťah na Slovensku.

Pôjde o najvyššie postavené apartmány na Slovensku, a to na 46. poschodí.

Eurovea Tower je súčasťou projektu Eurovea 2 a nachádza sa na Pribinovej ulici v Bratislave, kde je vo výstavbe alebo v pláne viacero výškových budov (napr. East Tower & Congress). V budúcnosti by pred ňou mala viesť aj električková trať, ktorá bude spájať Ružinov a Petržalku.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha157 m²
Úžitková plocha127 m²
Poschodie24
Počet poschodí34
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Balkónáno - 3
Lódžiaáno - 3
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky