Nebytový priestor, rozdelený na dve časti - BA II. Trnávka, Nerudova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Trnávka
Ulica.: Nerudova
57 m²
4
zvýšené prízemie
3
nie
predaj - 3-izbový byt
170.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

5636x zobrazená v zozname / 167x zobrazená detailne / 167x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS PRIESTORU:


Realitná kancelária Domy pre ľudí ponúka na predaj nebytový priestor momentálne rozdelený na dve časti 25 m2 a 32 m2 v bytovom dome SMILE využívaný na bývanie, vhodný aj ako investícia, o rozlohe 57m2 na zvýšenom poschodí tehlového domu cca. 10 ročného, v tichej lokalite BA II. Trnávka na ulici Nerudova. Jeden priestor sa skladá zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, obývačky s kuchyňou, druhý s veľkej miestnosti, menšej izby, kúpeľne s WC so samostatným vchodom z ulice. Možnosť spojiť do jednej časti.

STAV PRIESTORU:


V priestore sú plastové okná, dlažba, bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná so žalúziami, kuchynská linka v každom priestore. Priestor sa ponúka zariadený podľa fotografií, vhodný ako investícia. V prípade záujmu možnosť dokúpiť parkovacie státie. Pri rýchlom jednaní možnosť dohoda ceny.

LOKALITA:


Dom sa nachádza v tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, škola, škôlka, nákupné možnosti.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha57 m²
Úžitková plocha57 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetiné
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónnie
Pivnicanie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky