Novinka! 3-izbový byt - novostavba, Slnečnice Pop

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
72 m²
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
300.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

10566x zobrazená v zozname / 307x zobrazená detailne / 307x zobrazená detailne tento mesiac

Astonreal ponúka na predaj 3 izbový byt v novostavbe v projekte Slnečnice Pop, ktorý sa nachádza v blízkosti električkovej dráhy, čo umožňuje rýchly presun do mesta.
Slnečnice Pop je projekt moderného mestského bývania pre mestských ľudí. Koncept prvého bývania pre aktívnych ľudí alebo mladé rodiny hľadajúce dostupný domov už oslovil stovky obyvateľov Slnečníc.
Celková rozloha je interiér 72,59 m2 a exteriér 12,19m2.

Byt ešte nikdy nebol obývaný.


Byt nie je zariadený, je v štandarde od developera.
K bytu prislúcha aj pivnica.
Je možné dokúpiť aj vnútorné parkovacie miesto v hodnote 20 000,-EUR.
V cene je už pripočítaná provízia pre RK, ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním nehnuteľnosti. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky. Možnosť financovania formou hypotekárneho úveru - možnosť vybaviť najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene.

KONTAKT


tel. č.: | e-mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha85 m²
Úžitková plocha72 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky