NOVOSTAVBA SNOV: Moderný rodinný dom s nadčasovým dizajnom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Košúty
Ulica.: Milénium
109 m²
540 m²
4
verejný vodovod
nie
230V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
249.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3638x zobrazená v zozname / 295x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

**Na predaj moderný 4-izbový rodinný dom s nadčasovým dizajnom v Košútoch**

Ponúkame na predaj krásny a moderný 4-izbový rodinný dom v žiadanej lokalite MILENIUM , v obci Košúty. Tento dom spája komfort mestského bývania s pokojom vidieka, pričom ponúka všetko, čo potrebujete pre dokonalé bývanie.

**Hlavné výhody domu:**
**Dispozícia:** Priestranný 4-izbový dom so svetlými a vzdušnými miestnosťami bol navrhnutý s dôrazom na pohodlné bývanie celej rodiny. Priestranná obývacia izba spojená s jedálňou vás očarí nielen svojím štýlom, ale aj rozlohou. Kuchyňa bola navrhnutá nielen s ohľadom na dizajn, ale aj na funkčnosť. Je vybavená kuchynskou linkou vyrobenou na mieru a zabudovanými spotrebičmi. V dome sú tri samostatné nepriechodné izby, priestranná kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, samostatná toaleta s umývadlom, technická miestnosť.
**Moderné prevedenie:** Kvalitné materiály, elegantné vybavenie a dizajn v súlade s najnovšími trendmi.
**Dostatočne veľký pozemok:** Ideálny pre rodinné aktivity, záhradu či relax.
**Energetická efektívnosť:** Nízke náklady na bývanie vďaka moderným technológiám a kvalitnej izolácii.

Vybavenie domu: V dennej časti domu ,v kúpeľni a toalete je keramická dlažba a v izbách plávajúca podlaha. Kuchynská linka robená na mieru je plne vybavená spotrebičmi ( elektrická rúra, varná doska, odsávač pár, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou).
Dom je vybavený podlahovým elektrickým kúrením s termostatmi. V obývacej izbe sa nachádza klimatizačná jednotka. Okná sú vybavené vnútornými žalúziami.

Vchodové dvere sú hliníkové ..


Pozemok o rozlohe 540 m² je kompletne oplotený a upravený. Na pozemku pred domom je miesto na parkovanie pre dve autá . Zadná časť pozemku je zatrávnená .
Príjemné chvíle s rodinou alebo priateľmi si môžete vychutnať na terase. Na pozemku sa nachádza vybetónovaná časť - predpríprava na záhradný domček.

Pri výstavbe domu bol kladený dôraz na kvalitu použitých materiálov, moderný dizajn, ale aj na funkčnosť a praktickosť. Nehnuteľnosť sa predáva častočne zariadená, pripravená na okamžité nasťahovanie a užívanie si nového domova.
Dom sa nachádza v tichej a bezpečnej lokalite s výbornou dostupnosťou do okresného mesta Galanta vzdialeného len 5 km.

**Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes!**
Táto nehnuteľnosť je ideálna pre rodiny, ktoré hľadajú moderné a pohodlné bývanie v atraktívnej lokalite. Pre viac informácií nás kontaktujte na čísle alebo e-mailom na adrese:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku540 m²
Zastavaná plocha127 m²
Celková rozloha127 m²
Úžitková plocha109 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky