Očarujúci podkrovný 3, 5 izbový mezonet s krbom, Miletičova ul. -115m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Miletičova
77 m²
4
4
3
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
299.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12006x zobrazená v zozname / 569x zobrazená detailne / 232x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj novo prerobený (2022) štýlový a útulný mezonet na 3. poschodí (bez výťahu) s veľkou rozlohou a úložnými priestormi v blízkosti trhoviska na Miletičovej ul. v obľúbenej lokalite Nivy. Tento byt je jedinečný svojou atmosférou, dobrou energiou, orientáciou na všetky svetové strany, praktickou dispozíciou, prešiel kvalitnou rekonštrukciou s prémiovým vybavením, ktorá prebehla v roku 2022 a ponúka nadštandardné bývanie v blízkom okruhu centra Bratislavy.

Veľkou výhodou je vlastné kúrenie, ktoré zabezpečuje vlastný plynový kotol a štýlový krb talianskej výroby. Kúrenie je ovládané prostredníctvom nového inteligentného digitálneho termostatu Honeywell, ktorý si viete pripojiť na diaľku cez aplikáciu za použitia wifi.

Byt vznikol rekonštrukciou strechy v roku 2000, kedy bol vstavaný do podstrešia 3-poschodového tehlového bytového domu, pričom boli zachované pôvodné trámy, ktoré dávajú bytu loftový charakter.

- byt prešiel kompletnou kvalitnou rekonštrukciou v roku 2022
- predáva sa čiastočne zariadený
- materiál - tehla, hrubé 50cm múry
- Rok výstavby: 1940
- Rok kolaudácie: 2000
- Rok rekonštrukcie: 2022
- Počet izieb: 3,5
- Úžitková plocha: 75 m2
- Podlahová plocha: 115 m2
- Poschodie: 3. z celkovo 3 poschodí (bez výťahu)
- Parkovanie: rezidenčné vo dvore iba pre majiteľov
- Vybavenosť: veľká spojená kuchyňa s obývačkou, 1x kúpeľňa, 2x WC, pivnica 4 m2, krb, klimatizácia, vlastný kotol, technická miestnosť, walk-in šatník, 2x spálňa, pracovňa

Stav: úplne prerobený byt, nové el. rozvody, nové drevené parkety, kvalitná stierka a umývateľná malovka, podlahové kúrenie, klimatizácia, tehlová bytovka, priznané drevené ošetrené trámy

Zariadenie: nová kuchyňa Ikea, na mieru robená kuchynská doska z liateho betónu, talianske mosadzné batérie, obrovská samo-stojaca vaňa z liateho mramoru, veľká walk-in sprcha, 2x WC, liatinový krb s kachlami, ktorý v zime vykúri celý byt, repasované drevené eurookná, nové bezpečnostné vchodové dvere Hormann, kvalitné interiérové dvere Hormann v rovnakom štýle s kazetami

Plocha: Celková podlahová plocha bytu je 115m2 + 4m2 (pivnica), z toho 64m2 na prízemí a 51m2 na poschodí. Úžitková plocha bytu (plocha s výškou stopu nad 130 cm) je 75 m2 z čoho je 49m2 na prízemí a 26m2 na poschodí.

Poloha: Obľúbená lokalita Nivy v tesnej blízkosti centra (5min) ponúka všetko potrebné: Lidl, Terno, Tesco express, trhovisko Miletičova, materské školy, kúpalisko Delfín doslova za rohom, reštaurácie, dobré napojenie na MHD, obchodné centrum a autobusová stanica Nivy do 5 min. Na prízemí bytového domu sa nachádza útulná kaviareň.

Orientácia na sv. str.: obývacia izba/kuchyňa - východ, spálňa - juh, kúpeľňa - západ. Keďže je byt orientovaný na všetky svetové strany, je krásne presvetlený, slnečný a dá sa dobre vyvetrať.

BYTOVÝ DOM:


Tehlová bytovka s hrubými 50cm stenami bola postavená v roku 1940, má 3 vchody a 3 poschodia, z čoho na každom poschodí sa nachádzajú 2 byty. Podlahové dosky sú z betónu. Aktuálne je schválený projekt na obnovu bytového domu, ktorá sa bude realizovať v najbližšom roku a bude zahŕňať zateplenie a úpravu fasády, zateplenie strechy špeciálnymi izolačnými panelmi, výmena novej strešnej krytiny, oprava oplechovania vikierov, žľabov, vchodových dverí a zavedenie vlastnej foto-voltaiky, ktorá zabezpečí vlastnú el. energiu a vysokú úsporu na nákladoch. Celková rekonštrukcia bytového domu vo výsledku ušetrí 30% nákladov na energie a bude realizovaná podľa nových “zelených” noriem.

PRÍZEMIE MEZONETU:



Po vstupe do bytu sa nachádzate na chodbe s botníkom a vešiakmi na odloženie obuvi a kabátov. Chodba je prepojená otvoreným priechodom priamo do veľkej miestnosti v ktorej sa nachádza spojená kuchyňa s obývačkou. Izba má dva veľké vikiere orientované na východ a obývačka ešte jedno strešné okno. Na jednom okne z dvoch vikierov je vytvorená mini-zahrádka/balkónik s bylinkami a kvetmi.


KUCHYŇA:


Nová kuchyňa Ikea s dostatkom úložného priestoru, krásnym zapusteným umývadlom v na mieru robenej liatej betónovej doske, ostrovčekom s indukčnou varnou doskou je snom každého milovníka varenia.

OBÝVAČKA:


Z kuchyne sa plynule prechádza do obývačky ktorá je opticky predelená dizajnovým jedálenským stolom s mramorovou doskou. V obývačke sa taktiež nachádzajú v priestore pod schodiskom štýlové talianske teplovzdušné kachle značky EDILKAMIN s výkonom 8,5 kW s liatinovým ohniskom. Kachle dokážu krásne vykúriť v zime celý byt a vyčariť čarovnú atmosféru, čo oceníte hlavne počas Vianočných sviatkov. Kachle sú vyvedené do vyvložkovaného komínu a dá sa vďaka nim taktiež výrazne znížiť spotreba plynu. Revíziu komína zabezpečuje každoročne správca na náklady bytovky.

Na celom prízemí bytu je kvalitná drevená lepená a olejovaná parketová podlaha značky PARADOR, menená počas rekonštrukcie v roku 2022, ktorá dáva celému bytu útulný, teplý pocit z domova. Medzi izbami je vyrovnaná výška podlahy bez prahov v prechodoch.

Byt má zavedenú optickú TV a internet. V celom byte sú spravené nové el. rozvody a pekné dizajnové zásuvky a vypínače v príjemnom matne šedom odtieni. V obývačke, kuchyni a spálni je taktiež možnosť stmievania osvetlenia. Spravené boli taktiež stierky na všetkých stenách s novou maľovkou značky FARROW & BALL, ktorá je umývateľná s použitím prírodného pigmentu.

SPÁLŇA NA PRÍZEMÍ:


Izba slúžiaca aktuálne ako rodičovská spálňa má dve okná - jedno veľké vo vikiere a jedno strešné okno VELUX. Súčasťou je šatníkový úložný systém na oblečenie Ikea a veľká manželská postel.

KÚPELŇA:


Kompletne prerobená kúpelňa obsahuje walk-in sprchový kút aj samo-stojacu vaňu z liateho mramoru. Veľké umývadlo s odkladacím priestorom a komodou z masívneho čerešňového dreva ako aj ostatná sanita má veľmi kvalitné talianske batérie z mosadze. Značkové WC so slim doskou a samo-oplachovacím splachovaním, vstavaný úložný priestor a štýlové doplnky. V kúpeľni je navyše zavedené elektrické podlahové kúrenie so samostatným digitálnym termostatom.


POSCHODIE MEZONETU:



Na poschodie sa dostanete otvoreným schodiskom, ktorého rameno je zo železnej konštrukcie na ktorej sú osadené drevené masívne stupne a železné dizajnové zábradlie bielej matnej farby. Všetky miestnosti majú strešné okná VELUX s roletou proti slnku.

Poschodie je priečkami rozdelené na 5 miestností - pracovňu, samostatné WC, technickú miestnosť, walk-in šatník a druhú spálňu / resp. detskú izbu.

PRACOVŇA:


Hneď prvá miestnosť po výstupe schodiskom je izba s pracovným stolom, priestorom na práčku a sušičku a klimatizačnou jednotkou. Z pracovne sa vchádza do technickej miestnosti, WC a šatníka.

TECHNICKÁ MIESTNOSŤ:


Ideálny úložný priestor na náradie, vysávač, upratovacie potreby a pod. je zároveň miestom pre vlastný plynový kotol.

SAMOSTATNÉ WC:


Výhodou je, že vrchné poschodie má vlastnú toaletu, pre prípadné návštevy. WC má taktiež malé umývadlo a vstavaný úložný priestor.

ŠATNÍK:


Táto priechodná miestnosť slúži ako walk-in šatník, ale je prispôsobená do budúcnosti aj na využitie ako ďalšia spálňa. V prípade záujmu je možne v budúcnosti dobudovanie balkónu/terasy zapustenej v profile strechy bytového domu (po vzore susednej bytovky).

SPÁLŇA / DETSKÁ IZBA:


Táto menšia ale veľmi útulná miestnosť je ideálna ako detská izba nakoľko je príjemne oddelená od zvyšku bytu šatníkom a je veľmi tichá.


PIVNICA:


V suteréne domu sa nachádza samostatná pivnica s veľkosťou 4m2 s odkladacím policovým systémom, je dostatočne veľká aj na kočík a bicykle.

PARKOVANIE:


Bytový dom má vlastné rezidenčné parkovanie, ktoré slúži výlučne pre majiteľov bytov a je riešené cez mestský parkovací systém PAAS vďaka čomu nemáte nikdy problém zaparkovať prakticky priamo pri vchode.

MESAČNÉ NÁKLADY:


Pre trojčlennú rodinu vychádzajú náklady do 200 eur. Cca 100 eur mesačne sa platí správcovskej spoločnosti v čom je zahrnutá dodávka vody, odvoz odpadu, služby správcu a príspevok do fondu bytovky. Cca 100 eur sú zálohové platby za elektrinu a plyn.

Byt sa predáva aj s podielom na pozemku pod bytovým domom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha77 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Pivnicaáno
Postavené ztehla

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky