Pozemok so základmi pre rodinný dom v Skalitom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Skalité
Ulica.: Skalité
79 m²
1100 m²
predaj - Rodinný dom
120.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

978x zobrazená v zozname / 172x zobrazená detailne / 172x zobrazená detailne tento mesiac

AGENT.SK ponúka exkluzívne na predaj stavebný pozemok s rozlohou 1100 m2 so začatou výstavbou rodinného domu. Nachádza sa v tichej lokalite obklopenej lesmi v blízkosti katastrálneho územia Oščadnice. Odporúčame vám pozrieť si fotografie a ďalšie informácie o ponuke, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte. Následne kontaktujte nášho realitného agenta Róbert Kubala , ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku nehnuteľnosti.

Lokalita a dostupnosť:


Obec Skalité sa vyznačuje dobrou občianskou vybavenosťou zahŕňajúcu materskú školu, základnú školu, lekárov, poštu, obchody, či priestory pre kultúrne podujatia a pod. Spája v sebe výborné podmienky pre trvalé bývanie a zároveň bohaté možnosti na rekreáciu. Dopravnú dostupnosť nedávno zlepšila dostavba diaľnice D3, ktorá prepája Poľsko s okresným mestom Čadca, vzdialeným približne 17 km od pozemku.

Vlastnosti pozemku:


- výmera 1100 m2,
- prístupnosť k pozemku je po spevnenej ceste, ktorá sa po cca 250 metroch napája na miestnu asfaltovú komunikáciu,
- prevažná časť pozemku je rovinatá spevnená oporným múrom a v časti od svahu je pozemok odvodnený kamenným násypom a drenážou,
- v dosahu je vedenie elektriny a voda z vlastnej studne,
- plyn a verejná kanalizácie nie sú v dosahu.

Vlastnosti stavby:


- na pozemku je začatá výstavba jednopodlažného rodinného domu, zo zastavanou plochou 130 m2 a základy pre spevnenú plochu (alebo prístrešok) na parkovanie áut s rozmermi 5 x 10 metrov,
- stavba sa nachádza na mieste pôvodného rodinného domu so súpisným číslom,
- na stavbe sú vybudované obvodové základové pásy a pivničné priestory s plochou 40 m2,
- základy a pivnica sú dôkladne odizolované,
- k dispozícii je kompletná projektová dokumentácia, stavebné povolenie, fotografie z priebehu výstavby a úpravy pozemku,
- dom je plánovaný ako murovaný, 3-izbový s úžitkovou plochou 79 m2 + 25 m2 terasa + 40 m2 pivnica,
- možné je prispôsobenie projektu svojej predstave, prípadne realizácia ako drevodomu, resp. montovaného domu, prípadne po dohode je možné dokončenie domu.

Financovanie a poplatky:


Možnosť financovania úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva - štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov) sú v réžii realitnej kancelárie.

AGENT.SK, s. r. o., je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska. Spoločnosť je zároveň registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska pod registračným číslom 127418. Od roku 2006 poskytujeme profesionálne služby v oblasti realitného a finančného sprostredkovania so špecializáciou na rezidenčné nehnuteľnosti, hypotéky a poistenie.

Ak plánujete predať, prenajať, kúpiť, financovať kúpu nehnuteľnosti alebo poistiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás ešte dnes. Radi vám poskytneme profesionálne realitné a finančné služby pod jednou strechou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1100 m²
Zastavaná plocha130 m²
Úžitková plocha79 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky