PREDAJ! 2 izbový rodinný dom v obci Biely Kostol

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Biely Kostol
85 m²
2975 m²
2
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
169.500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

9685x zobrazená v zozname / 617x zobrazená detailne / 78x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta 2 izbový rodinný dom v obci Biely Kostol pri Trnave. Dom má podlahovú plochu 85 m2 a prináleží k nemu aj priestranný pozemok o výmere 2890 m2. Parkovanie priamo pred domom.

Dispozícia nehnuteľnosti : vstupná chodba, obývacia miestnosť, kuchyňa s jedálňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, priestranná izba.

Technické parametre nehnuteľnosti : Materiál stavby : tehla, Dostupné inžinierske siete : obecný vodovod, elektrika, plyn, kanalizácia.

Lokalita Nehnuteľnosti : Obec Biely Kostol patrí medzi najlukratívnejšie obce pre jej dokonalú dostupnosť do krajského mesta Trnava. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť v obci.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2975 m²
Úžitková plocha85 m²
Počet izieb2
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Oknáplastové
Terénrovina

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky