PREDAJ ! 3 izbový rodinný dom v obci Turčianky v okrese Partzánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Turčianky
90 m²
1043 m²
3
úplne prerobený
studňa a vodovod
230V
predaj - Rodinný dom
115.000,- € +DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1003x zobrazená v zozname / 149x zobrazená detailne / 149x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta rodinný dom v prírodnom prostredí obce Turčianky v okrese Partizánske. Rodinný dom leží na pozemku o výmere 1043 m2 a poskytuje podlahovú plochu o výmere 90 m2. Nehnuteľnosť poskytuje komfortné parkovanie pre dve vozidla.

Dispozícia nehnuteľnosti : vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, obytná izba, kuchyňa spojená s jedálňou, obytná izba.

Technické parametre nehnuteľnosti : Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou vrátane rozvodov elektriny, vody, odpadu. Taktiež nové izolácie a stropy, nové podlahy, nová škridla, odkvapové rúry, nové drevené okná. Vymurovaná kuchynská linka, nová kúpeľňa s úplne novým elektrickým bojlerom a batériami a úplne nové Wc. V štádiu aktuálnej rekonštrukcie bude ešte osadenie pracovnej dosky na kuchynskú linku. Nový plynový sporák aj s rúrou, drez, batéria. obvodové lišty k podlahe. V kúpeľni osadenie umývadla a batérie. Kúpená je aj nová manželská posteľ s roštom. Zvonka bude ešte dorobená fasáda v štádiu zasitovania. Vnútri boli spravené nové stierky plus všade komplet maľovanie a nové obklady a dlažby. Dostupné inžinierske siete : obecná voda a studňa, elektrika,

Lokalita nehnuteľnosti : Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Turčianky neďaleko mesta Partizánske.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1043 m²
Zastavaná plocha120 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Strechapo rekonštrukcii
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Vaše hodnotenie ponuky