Predaj, chalupa / rodinný dom Klokočov, okres Čadca

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Klokočov
110 m²
1570 m²
2
čiastočne prerobený
verejný vodovod
230/400V
áno
septik
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

16740x zobrazená v zozname / 810x zobrazená detailne / 195x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj rodinný dom: drevenicu z roku 1929 v Klokočove, v miestnej časti Kornica, kúsok od českej hranice. Nachádza sa v málo zastavanej časti obce. Dom je celoročne dostupný po novej príjazdovej komunikácii, obývateľný. Dispozične pozostáva z veľkej obývačky 5x5m, priechodzej chodbičky 10m2 s malou linkou a starou pecou a jednej menšej miestnosti, ktorá momentálne slúži ako sklad vecí. Dom nemá kúpeľňu, no vybavený je práčkou, veľkou chladničkou a mrazničkou, WC je splachovacie, ústí do žumpy, kde sa pravidelne pridávajú baktérie. Dom je napojený na elektriku, obecnú vodu (teplá voda je z el. bojleru), k dispozícii je aj vysokorýchlostný optický i mobilný internet (dobrý mobilný signál). V roku 2019 sú vymenené elektrické rozvody za medené, v roku 2022 sa vyvložkoval komín (každý rok kontrolovaný a revizovaný kominárom) + je kompletne urobená nová strecha a podkrovie ponúka možnosť zriadiť ďalšie izby. Na boku domu je prístavba slúžiaca ako odkladací priestor, k dispozícii je ešte malá náraďovňa a pivnica. V záhrade sa nachádza starý záhradný domček, aktuálne využívaný ako maštaľka. Veľká prírodná záhrada je navrhnutá tak, aby zapasovala do beskydskej prírody a sú v nej zasadené pôvodné, jedlé i okrasné druhy rastlín, drobné ovocie, trvalky.
Okolie ponúka veľa možností na outdoorové dobrodružstvá na menej frekventovanej slovenskej, ale i českej strane. V dohľade viacerých miest Lysá hora, ale i Malá Fatra, Kľak, Západné Tatry, Babia hora. Nekonečné možnosti na poznávanie jedinečnej beskydskej krajiny na česko-slovenskom pomedzí, ale aj športové vyžitie v podobe turistiky, cyklistiky, i lyžovania. SKI Bílá 10 min. jazdy autom od domu. V dojazdovej vzdialenosti je ale i Korňa, Turzovka, Horní Bečva, Makov, Ostravice, Rožnov p./Radhoštem, Pustevny, Čeladná, Kunčice pod Ondřejníkem. Do Ostravy je to necelá hodina cesty, do Žiliny taktiež. NP Malá Fatra je vzdialený 1,20h jazdy. V Klokočove sa nachádza škôlka, škola, pošta, lekáreň, Z-Box, potraviny. Z prírodných zaujímavostí a turistických cieľov stojí za návštevu PR Klokočovské skálie, zvonička u Pantokov, PR Veľký Polom, Biely kríž, Horská chata Doroťanka, Korniansky ropný prameň, priehrada Šance, Lysá hora, Smrk. Najkrajšie sú ale prechádzky po blízkom okolí domu, prostredie je tu fakt prekrásne. Najbližšia pošta a Z-Box na CZ strane je v Starých Hamrech. Supermarkety sú v Turzovke a v Čadci a vo Frýdlante nad Ostravicí či Frýdku-Místku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1570 m²
Zastavaná plocha268 m²
Celková rozloha1570 m²
Úžitková plocha110 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaseptik
Internetoptika
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Postavené zdrevostavba
Zariadeniečiastočne
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky