PREDAJ novozrekonštruovaného 3i bytu na Sumračnej, BA - Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Súmračná 18
83.78 m²
6
3
3
po rekonštrukcii
áno
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
275.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

346x zobrazená v zozname / 76x zobrazená detailne / 76x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE s.r.o. ponúka exkluzívne na predaj slnečný 3-izbový byt na Súmračnej ulici v mestskej časti Bratislava – RUŽINOV. Byt sa nachádza na 3.poschodí zo šiestich. Bytový dom má výťah. Rozloha bytu je 83,78m2 vrátane lodžie a pivničnej kobky, ktorá sa nachádza na medziposchodí. Z tejto adresy je výborná dostupnosť do centra mesta ako aj využívanie všetkých služieb v okolí bydliska. Byt je orientovaný do ulice aj vnútrobloku a má jednu priechodnú izbu. Byt je vhodný tak pre rodinu s deťmi, ako aj na prenájom pre jeho výbornú polohu. Byt je kúpou voľný ihneď a bez tiarch.

Po byte sa viete poprechádzať prostredníctvom pripojenej 3D prehliadky.

Popis a dispozícia bytu:


Byt prešiel v roku 2021 kompletnou rekonštrukciou, kde boli vymenené elektrické rozvody, inštalácie, interiérové dvere so zárubňami, podlahy, nová kúpeľňa so sprchovým kútom, menila sa dispozícia a byt bol zariadený nábytkom na mieru od interiérovej architektky Viery Kročkovej. Budúci majiteľ ocení kompletne zrekonštruovaný byt, ktorý si vie ihneď po kúpe užívať. Bytový dom bol postavený 1966, je zateplený a má nový výťah.

- Vstupná chodba: priestranná so vstavanými skriňami pre dostatok úložného priestoru
- Obývacia izba: svetlá a vzdušná – 24m2, s výstupom na lodžiu
- Kuchyňa: moderne vybavená kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi (pračka, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, elektrická rúra)
- 2 samostatné izby: vhodné ako spálňa a detská izba, prípadne pracovňa
- Kúpeľňa: s moderným sprchovým kútom a dostatkom priestoru
- Samostatné WC
-

Výhody:


- Rozloha: 83,78m2, 3. poschodie z 6, bytový dom má výťah
- Kompletná rekonštrukcia: byt bol kompletne zrekonštruovaný vrátane medených elektrických rozvodov, nových interiérových dverí so zárubňami, repasovaných plastových okien s vnútornými žalúziami
- Kúpeľňa: moderná kúpeľňa so sprchovým kútom, oddelené WC
- Nábytok na mieru: vstavané skrine, kuchynská linka a ďalšie prvky vytvárajú maximálne využitie priestoru
- Balkón: výhľad na tichý vnútroblok, ideálny na oddych
- Pivnica: k bytu prislúcha aj pivnica, ktorá poskytuje dodatočný úložný priestor
- Mesačné náklady : správca 230EUR, elektrina 30EUR, plyn 16EUR/štvrťročne pre dvojčlennú rodinu

Lokalita:


Mestská časť Ružinov je jednou z najvyhľadávanejších lokalít pre bývanie. Je tu výborná občianska vybavenosť, školy napr. známa ZŠ Ostredková materská škola Súmračná a Gymnázium. Detské ihrisko budete mať len pár krokov od domu. Lokalita je výborne vybavená aj službami od Ružinovskej polikliniky, veľkej Nemocnice Ružinov cez rôzne športoviská. V pešej dostupnosti sú aj supermarkety Lidl, Tesco Express a rôzne reštaurácie a kaviarne. Pre milovníkov oddychuje je v blízkosti Park Andreja Hlinku, Bio park a krásnu prechádzku si viete urobiť aj na Štrkovecké jazero. Je tu výborné spojenie MHD (zastávky autobusov a električiek len pár minút pešo), rýchly prístup do centra mesta aj na diaľnicu. Táto lokalita je ideálna pre rodinné bývanie s kompletnými službami pre život. Byt je vhodný tak pre rodinu ako aj na podnikanie alebo investíciu. Blízko to budete mať aj do novovznikajúceho centra Bratislavy – Downtownu. Jednoducho keď vyjdete z bytu, mate všetko v tesnej blízkosti, stačí sa už len nasťahovať.

CENA


275.000,-EUR, vrátane provízie RK

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky ma prosím kontaktujte na tel. čísle

RK LIVIANTE, s.r.o. zabezpečuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, FINANČNÉ PORADENSTVO A MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE, s.r.o.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha83.78 m²
Úžitková plocha83.78 m²
Poschodie3
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciaseverná

Vaše hodnotenie ponuky