Predaj, rodinný dom Partizánske, Veľké Bielice - NOV...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
101 m²
576 m²
neuvedené
4
nie
nie
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
204.999,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

803x zobrazená v zozname / 78x zobrazená detailne / 78x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom, drevo dom v tichej časti Partizánskeho, časť Veľké Bielice. RD sa nachádza na rovinatom pozemku o ploche 576 m2. RD bol postavený v roku 2017.
DISPOZÍCIA: predsieň, 4x izba (2x detská izba + 1x spálňa), kuchyňa s obývačkou, kúpelňa s vaňou a WC, vonkajšia terasa (21 m2), bezpečnostné dvere, výstup na poval. Záhrada: vrtaná studňa, okrasná udržiavaná záhrada, prístrešok pre auto, záhradný domček s krbom, vstupná, samochodiaca, elektrická brána.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: RD je novostavba postavená z tvárníc, v dome je obecná voda, elektrika, plynová prípojka na hranici pozemku, odpad do septiku. RD je zateplený. V dome je podlahové, elektrické kúrenie. RD sa predáva bez zariadenia.
VÝHODY: Novostavba, udržiavaný pozemok, tichá lokalita.

MESAČNÉ NÁKLADY: nízke prevádzkové náklady.


LOKALITA: tichá lokalita neďaleko Partizánského.
NÁZOR MAKLÉRA: Výhody novostavby, okamžité nasťahovanie bez ďalších úprav a investícií. Výborná lokalita s dostupnosťou do Partizánskeho a Topoľčian autobusom a aj vlakom. Vhodné pre mladú rodinu. ne. Pri vážnom záujme možnosť dohody na cene.

ID ponuky: PE-67638



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku576 m²
Celková rozloha101 m²
Úžitková plocha101 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky