Predaj, rodinný dom Špačince, pozemok 1518 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Špačince
140 m²
1518 m²
neuvedené
4
áno
pôvodný
nie
nie
predaj - Rodinný dom
196.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

7574x zobrazená v zozname / 742x zobrazená detailne / 252x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj starší rodinný dom s prístavbou v obci Špačince, okr. Trnava. Stavba s úžitkovou plochou 140 m2 sa nachádza na mierne svahovitom pozemku s výmerou 1 518 m2 v tichej ulici, patrí k nej garáž so skladom s výmerou 42 m2 a hospodárska budova. Rodinný dom bol postavený v roku 1961-62 z pálenej tehly, prístavba a garáž sú z roku 1972. V roku 2012 boli na dome osadené plastové okná a vstupné dvere, inak je v pôvodnom, ale veľmi udržiavanom stave.
Dispozícia: vstupná hala, 4 samostatné nepriechodné izby, kuchyňa, kúpeľňa s WC, komora, spojovacie chodby, vstup do pivnice a na povalu. Častočne podpivničený.
Rodinný dom je pripojený na všetky IS - elektrika, plyn, voda, kanalizácia, pred pozemkom optika. Kúrenie plynovým kotlom/radiátory, ohrev TUV elektrickým bojlerom.
Dostatočná výmera úžitkovej plochy a dispozícia domu umožňuje alternatívne možnosti rekonštrukcie podľa predstáv nového majiteľa.
Bonusom je veľký slnečný pozemok a lokalita mimo hlavnej cesty. Špačince sú obcou s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do TT i na diaľničný obchvat.

Nehnuteľnosť je bez tiarch, kúpou voľná.


Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903.706.204 ID ponuky: TT-67007

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1518 m²
Celková rozloha140 m²
Úžitková plocha140 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky