Predáme rodinný dom, pozemok 1495 m2, Nová Ves nad Žitavou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nová Ves nad Žitavou
Ulica.: Nová Ves nad Žitavou
120 m²
1495 m²
3
po rekonštrukcii
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
143.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14976x zobrazená v zozname / 711x zobrazená detailne / 171x zobrazená detailne tento mesiac

Pokiaľ hľadáte rodinný dom na trvalé bývanie alebo chalupu na víkendy strávené s rodinou, máme pre Vás výbornú ponuku. Ponúkame Vám na predaj 3-izbový rodinný dom nachádzajúci sa v obci Nová Ves nad Žitavou, vzdialenej od Vrábľov 6 km, od Zlatých Moraviec 13 km a od krajského mesta Nitra 27 km.

Rodinný dom bol postavený v roku 1940, obvodová konštrukcia a vnútorné priečky sú z pálenej tehly, je vo výbornom, udržiavanom stave. Zastavaná plocha je 151 m2, úžitkova plocha predstavuje 120 m2. V roku 2015 majitelia realizovali výmenu plastových okien a vstupných dverí, rekonštrukcia v roku 2018 zahŕňala výmenu latovania a krytiny strechy - škridľa.
Podlahy v dome betónové, v 3 izbách je položená plávajúca podlaha, v kuchyni a v sociálnom zázemí keramická dlažba. Steny vystierkované, bodové osvetlenie na stropoch. Kúrenie zabezpečené plynovým kotlom napojeným na radiátory, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom.

Dom je postavený na priestrannom, rovinatom pozemku s rozlohou 1495 m2, v prednej časti od ulice šírka 18 m, oplotený zo všetkých strán. Vysadené rôzne druhy ovocných stromov, kríkov a okrasných rastlín. Pozemok je možné využiť aj ako úžitkovú záhradu na pestovanie zeleniny. Na pozemku sú k dispozícii skladové priestory, úschovňa náradia a dreva, terasa bez prekrytia.

Z dispozičného hľadiska dom pozostáva zo vstupnej chodby, troch priechodných izieb, spálňa disponuje samostatným vstupom z terasy domu, kuchyne so špajzou a kúpeľne s WC. Vedľa kúpeľne sa nachádza miestnosť s technickým zázemím - umiestnenie kotla a bojleru, ktorá má samostatný vstup aj z dvora.

Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú energiu, plyn, obecnú vodu, odpad riešený žumpou, nakoľko v obci sa nenachádza kanalizácia. Na pozemku je k dispozícii studňa.

Interiér ponúka možnosť okamžitého nasťahovania a užívania domu, ale aj rôzne možnosti rekonštrukcie podľa predstáv a potrieb nového vlastníka.

V obci Nová Ves nad Žitavou sa nachádza ZŠ a MŠ, potraviny, obecný úrad, dom kultúry, kaštieľ s parkom, pošta, knižnica, kostol.

Benefitom ponuky je výborný stav domu, čo umožňuje novým majiteľom vytvorenie vysnívaného bývania v súlade so svojimi predstavami a potrebami, situovanie domu na priestrannom pozemku, nehnuteľnosť vhodná aj ako víkendové bývanie.

Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vypracovaný.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, chcete si dohodnúť termín obhliadky, potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1495 m²
Zastavaná plocha151 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Postavené ztehla
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky