Prenájom - RD novostavba, klíma, parking, Chorvátsky Grob, Čierna Voda

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Chorvátsky Grob
Ulica.: Triblavinská
86 m²
150 m²
2
4
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
230/400V
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
1.300,- € Energie:
170 € / mes
+170,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

6055x zobrazená v zozname / 219x zobrazená detailne / 13x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte priestranný, slnečný a štýlovo zariadený rodinný dom, do ktorého sa môžete okamžite nasťahovať, táto ponuka je určená práve Vám.

ABERTAL REALITY ponúka exkluzívne na prenájom úplne nový (v dome ešte nikto nebýval), kompletne zariadený 4 izbový klimatizovaný dvojpodlažný rodinný domv radovej zástavbe (trojdom) v krásnom prostredí, len na skok do Bratislavy. Rodinný dom sa nachádza v tesnej blízkosti prírodnej rezervácie Šúr v Chorvátskom Grobe, na začiatku Čiernej Vody.

Architektúra domu je riešená jednoduchými líniami a ponúka dostatok priestoru.
Celková rozloha domu je 100 m2 (z toho cca 16m2 krytá terasa). Je postavený na pozemku o veľkosti 143m2. K domu prislúchajú
- 2 parkovacie miesta vybavené zásuvkou na nabíjanie elektromobilu
- klimatizácia v 3 miestnostiach
- 2x kúpeľňa s WC
- záhradný domček s rozlohou 10 m2
- krytá terasa 16 m2

Dispozičné riešenie - viď pôdorys vo fotogalérii:
Do domu sa vchádza cez vstupnú chodbu, kde je po ľavej strane situovaná kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC a technická miestnosť. Z chodby sa dostaneme do obývačky, ktorá tvorí centrálnu časť celého domu. Obývačka je prepojená s kompletne vybavenou kuchyňou, v ktorej sa nachádza aj jedálenský stôl. Kuchyňa je vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi (varná indukčná doska, elektrická rúra, umývačka, mikrovlna rúra, digestor, chladnička s mrazničkou ...).

Z kuchyne sa prechádza do menšej izby využiteľnej ako kancelária, hosťovská izba či šatník. Vďaka preskleniu je celý priestor nádherne presvetlený a ponúka výhľad na celú záhradu. Z obývačky sa dostaneme na prekrytú terasu a do záhrady. (Vo fotogalérii nájdete pôdorys domu).
Na poschodí sa nachádzajú 2 samostatné nepriechodné zariadené izby s dostatkom úložného priestoru a kúpeľňa s WC.

V celom dome je podlahové vykurovanie, na oknách sú diaľkovo ovládané exteriérové žalúzie, obe poschodia sú klimatizované.

Lokalita:


Chorvátsky Grob - časť Čierna Voda ponúka pokojné a bezpečné bývanie s dobrou občianskou vybavenosťou. Novovybudovaný projekt dopravného prepojenia D4R7 prináša bezproblémovú dostupnosť do Bratislavy, obchvat Grobov zase priame napojenie na D1.

V CHG časti Čierna Voda nájdete miestne obchodíky, poštu, drogérie, zelovoc, ale aj supermarket COOP Jednota či TESCO. Ak preferujete nákupy “pod jednou strechou” v OC Monar nájdete napríklad aj slovenské potraviny Farmársky Košík, lekáreň, kaderníctvo, výbornú piváreň či kaviareň. Samozrejmosťou je reštaurácia, pizzéria a mnohé ďalšie služby. V obci nájdete aj modernú školu s rozšírenou výučbou anglického jazyka metódou CLIL či škôlku.

Športové vyžitie ponúka viacero prevádzok - od plávania pre najmenšie detičky, cez štúdio tanca, pohybové či zážitkové centrá, ale aj tenisové kurty. Výborné možnosti aktívneho odpočinku poskytuje národná prírodná rezervácia ŠÚR, ako aj neďaleké Malé Karpaty popretkávané turistickými trasami, cyklochodníkmi, s možnosťou nenáročných prechádzok či opekačiek s rodinou alebo priateľmi.

BONUSOM tejto ponuky je bývanie v príjemnom prostredí v pokojnej časti mimo hlavného mesta, s dobrou dopravnou dostupnosťou, všetko v spojení s krásnou prírodou.

Ak máte záujem o ďalšie informácie, alebo o obhliadku, neváhajte nás kontaktovať.

Cena mesačného prenájmu je 1.300€ + energie 170€ (spolu 1.470€) /b]

Pri podpise zmluvy sa hradí nájom na mesiac vopred + kaucia vo výške 2.000€ (vratná na konci nájmu). Provízia pre RK 1000EUR.

© Fotografie s textom a videom sú autorským dielom a majetkom spoločnosti ABERTAL REALITY s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku150 m²
Zastavaná plocha86 m²
Celková rozloha86 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky