PRIESTRANNÝ 3-IZB. BYT SO ZÁHRADKOU A GARÁŽOU PO ČIASTOČNEJ REK.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Most pri Bratislave
3
áno
čiastočne prerobený
nie
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
179.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21475x zobrazená v zozname / 1150x zobrazená detailne / 58x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj tento 3–izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v obci Most pri Bratislave, ktorá sa nachádza iba 4 km od Bratislavy. Je situovany na vyvýšenom prízemí tehlovo-panelového bytového domu so štyrmi bytovými jednotkami.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou – podlaha - laminát a dlažba, sanita a dlažba v toalete a kúpeľni, plastové okná v celom byte s vnútornými žalúziami, kuchyňa – dlažba, kuchynská linka, plynový sporák, chladnička. K bytu prislúchajú dve pivnice, garáž, záhradný domček so súkromnou záhradou a bazénom.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá vedie do všetkých miestností v byte. Kuchynská časť je vybavená kuchynskou linkou, chladničkou a špajzou, v ktorej sa nachádza plynový sporák. Druhou miestnosťou je priestranná spálňa. Dennú časť tvorí obývacia izba, ktorú je možné ju využiť aj ako pracovňu či hrací kút pre deti. Z obývacej izby priamo vstúpime do druhej spálne. Príslušenstvom bytu je kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta s práčkou a komora. Byt nedisponuje balkónom ani loggiou, no napriek tomu je krásne presvetlený a vzdušný. O bohatý úložný priestor sa stará špajza a technická miestnosť. Byt sa predáva čiastočne zariadený, pripravený k okamžitému užívaniu.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:


❖ Lokalita: ulica Dunajská, Most pri Bratislave
❖ Počet izieb: 3

❖ Celková plocha: 81,53 m²


❖ Vek bytového domu: r. 1978
❖ Čiastočne zrekonštruovaný byt (3-4 roky)

❖ Čiastočne zariadený


❖ 2 priestranné pivnice
❖ Samostatné kúrenie

❖ Garáž s rozlohou 24m²


❖ Súkromná záhrada s rozlohou 114m²
❖ Bazén v záhrade

❖ Záhradný domček s rozlohou 19m²


❖ Tiché bývanie v okolí zelene s výbornou dostupnosťou
❖ Orientácia na 2 svetové strany

LOKALITA


Byt sa nachádza v tichej časti obce Most pri Bratislave. Obec disponuje kompletnou
občianskou vybavenosťou (základná a materská škola, pošta, kostol,Terno potraviny, zelovoc, reštaurácie, KRAJ potraviny, drogéria, Super ZOO, Billa, Pepco). V okolí nájdete množstvo atrakcií na voľnočasové aktivity - kaštieľ Hideghetiocvov s krásnym parkom, športový areál, Mohyla pádu lietadla gen. M.R.Štefánika, Pamätník 1. SV. vojny, cvičisko pre psov, kozia farma, štrkovisko, Malý Dunaj a mnoho ďalších. Zastávka SAD je vzdialená do 2 minút chôdze.

CENA: 179.900,-EUR


V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, hypotekárny servis a provízia pre realitnú kanceláriu.

ID:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno
Výťahnie
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Bazénexteriérový
Krbnie
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky