Priestranný 4 izbový rodinný dom v tichej lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajský Klátov
104 m²
600 m²
1
4
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
195.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1300x zobrazená v zozname / 107x zobrazená detailne / 107x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný, výborne dispozične riešený rodinný dom, ktorý je súčasťou dvoj-domu s úžitkovou plochou 108m2, zastavaná plocha 124m2. Ku každej polovine domu patrí oplotený pozemok o výmere 600m2 a odkladací priestor o výmere 70m2 na povale domu.

Dom je postavaný z kvalitných materiálov a to z tehál, zateplenie, okná s izolačným troj-sklom. Dom je napojený na mestskú vodu, elektrinu, žumpu (do budúcna je možnosť napojenia na kanalizáciu). Kúrenie a chladenie v dome zabezpečuje tepelné čerpadlo. Dom má prípravu na vonkajšie žalúzie. Krytá terasa disponuje vlastným elektrickým kúrením. Parkovanie a prístup do domu bude zo zámkovej dlažby. Dom bude oplotený z troch strán.

Výborná dispozícia domu: vstupná chodba, samostatné WC, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a vstupom na terasu. technická miestnosť, kúpeľňa s WC, vaňou a umývadlom, dve samostatné izby a spálňa s vlastnou kúpeľňou (WC, sprchový kút).

Cena domu v prevedení HOLODOM 195 000 eur


Cenu domu v prevedení ŠTANDARD - pripravujeme

*v cene domu nie je kuchynská linka a svietidlá

Dom je možné vidieť a je v štádiu kolaudácie. Možnosť financovania pomocou hypotekárneho úveru s ktorým Vám radi pomôžeme. Výstavbu domov realizuje skúsený developer.

Dom sa nachádza v novo vybudovanej tichej lokalite s množstvom zelene. Za domami sa nachádza les. Obec Dunajský Klátov sa nachádza v malebnom prostredí dunajských ramien tzv. Klátovske rameno, vodných mlynov. Možnosť turistiky a cyklo-trasy. Dunajský Klátov je obec vzdialená asi 8km od Dunajskej stredy, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V tesnej blízkosti domov sa nachádza nové detské ihrisko.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Zastavaná plocha124 m²
Celková rozloha124 m²
Úžitková plocha104 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televízianie
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky