Príjemný 1, 5i byt, REKONŠTRUKCIA, BA II., Mesačná ul., 42m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Mesačná 15
42 m²
7
7
1,5
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
145.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1183x zobrazená v zozname / 79x zobrazená detailne / 79x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na predaj pekný, ZARIADENÝ 1,5 izbový byt so samostatnou kuchyňou v žiadanej a obľúbenej časti Ružinova, BA II., Mesačná ul., 42 m2 , pivnica, nový výťah, poschodie 7/7, zateplenie, REKONŠTRUKCIA.

POPIS:


- vstupná predsieň a komunikačná chodba so vstavanou skriňou na mieru

- samostatná kuchyňa s oknom (rekonštrukcia 2021) pozostáva z jedálenskej časti a rohovej kuchynskej linky na mieru so vstavanými spotrebičmi Bosch : umývačka, plynová varná doska, digestor, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou Siemens,

-kúpeľňa s vaňou, umývadlom, výhrevným telesom, pračkou a opticky oddeleným WC Geberit

- veľká denná časť je rozdelená priečkou na samostatnú obývaciu časť so sedačkou, sektorovým nábytkom a konferenčným stolíkom a na izbu so sektorovým nábytkom, posteľou, skriňami, pracovným kútom a oknom

REKONŠTRUKCIA bytu so zmenou dispozície bola realizovaná v roku 2012:

plastové okná so žalúziami, drevené parkety, drevené posuvné dvere, obklady, dlažba a sanita – vaňa, WC, umývadlo v kúpeľni, bodové osvetlenie, vstupné bezpečnostné dvere pôvodné, nové rozvody elektriny v celom byte.

Kuchyňa rekonštrukcia v roku 2021, KL na mieru, zásuvky blum systém, spotrebiče Bosch a Siemens, jedáleň, drevený obklad steny.

Pivničná kobka sa nachádza na medziposchodí.



Rekonštrukcia bytového domu: zateplenie, nová vchodová brána a zvončeky, nový výťah, vyregulované kúrenie, nová strecha.

Slepá ulica, bezproblémové parkovanie, slušní susedia, občianska vybavenosť: MHD, potraviny, základná škola, stredná škola, reštaurácia, zeleň, park, športové ihriská.

Výborné dopravné napojenie na obchvat mesta, v blízkosti nákupné centrum AVION, Hornbach, Ikea atď.

Byt má veľmi príjemnú atmosféru, pekný panoramatický výhľad, výbornú dispozíciu, orientácia bytu na svetové strany ZÁPAD, LV bez tiarch, aj na HÚ.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha42 m²
Úžitková plocha42 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb1,5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky