Pripravujeme na predaj novostavbu rodinného domu pri Vrábľoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
160 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
145.950,- €
Ponúknite vlastnú cenu

285x zobrazená v zozname / 96x zobrazená detailne / 96x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj novostavbu 4 izbového poschodového dvojdomu v blízkosti mesta Vráble. Stavba je postavená z pálenej tehly, strecha je škridla zn: Terran, okná plastové, vápennocementové omietky, sádrokartónový strop, zásuvky, vypínače, dom je vymaľovaný na bielo, zateplený polystyrénom a fasádna omietka. Dispozícia: 1 NP : 3 x samostatná izba, kúpeľňa s vaňou a WC
Prízemie : vstupná chodba, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, schodisko, priestranná obyvačka, kuchyňa a komora IS: verejný vodovod, elektrika. Kanalizácia - žumpa Kúrenie : podlahové, zdroj tepla - tepelné čerpadlo.
Pre obhliadku alebo podrobnejšie informácie ma kontaktujte na tel.: call centrum:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku160 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky