REZERVOVANÉ!!! NA PREDAJ 2-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM, 45m2, MYJAVA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Myjava
45 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt
71.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20535x zobrazená v zozname / 1294x zobrazená detailne / 42x zobrazená detailne tento mesiac

Skôr ako si prezriete fotogalériu skopírujete si nasledujúce odkaz: https://youtu.be/PFsCwWFUZi4 TUreality EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 2-ibový byt s balkónom v Myjave. Byt má rozlohu 45m2, nachádza sa v rekonštruovanom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha samostatná pivnica. Byt je v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa.
3D prezentácia bytu v pôvodnom stave https://my.matterport.com/show/?m=GMqLVd2QL8f
Dispozícia: priestranná vstupná predsieň so šatníkom, kuchyňa s obývačkou a balkónom, samostatná kúpeľňa, samostatná toaleta a izba. Mesačné náklady predstavujú: 125€/mesiac. Energetický certifikát nebol predložený. Pre viac info.: alebo

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku45 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky