Rezervované - Rodinný dom / Chalupa Skalité + video

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Skalité
80 m²
1022 m²
predaj - Rodinný dom
126.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4349x zobrazená v zozname / 357x zobrazená detailne / 357x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom v obci Skalité, časť Kudlov.

Hľadáte miesto pre svoju rodinu, kde si budete môcť oddýchnuť a vychutnávať krásy prírody? Predstavujeme vám tento rodinný dom/ chalupu, ktorý sa nachádza na upravenom pozemku o rozlohe 1022 m², kde si môžete vychutnávať chvíle pokoja a nádherné výhľady na okolitú prírodu. Súčasťou pozemku je kúpacia kaďa, jazierko, vlastná studňa, vyvýšené záhony pre pestovanie vlastných plodín a ohnisko pre večery plné zábavy a grilovania s rodinou a priateľmi.

Čo ponúka dom?Nová strecha so solárnymi panelmi.Plastové okná.Priestranná obývačka spojená s kuchyňou.Dve spálnePriestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a WC.Krásna terasa s murovaným krbom – ideálne miesto na oddych a grilovanie.Podkrovie s možnosťou dorobenia ďalších izieb.Stodola a podpivničený priestor – vrátane kotolne, skladu na drevo a kamenných pivníc.Prístrešok na autoDom je napojený na elektriku a obecnú vodu. Vykurovanie je zabezpečené kotlom na tuhé palivo, solárnymi panelmi a elektrickými radiátormi.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121683



Cena: 126 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1022 m²
Úžitková plocha80 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky