Rezervované - VYNIKAJÚCO SITUOVANÝ A VKUSNE ZARIADENÝ - 3IZBOVÝ BYT na

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Košická
75 m²
predaj - 3-izbový byt
350.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19489x zobrazená v zozname / 781x zobrazená detailne / 67x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj nádherný 3 izbový byt v jednej z najžiadanejších lokalít Bratislavy - Ružinov - Nivy, na ulici Košická.

Nachádzame sa na 1.poschodí 4.poschodového tehlového domu, ktorého čaká rozsiahlejšia obnova už budúci rok - výmena stúpačiek, zateplenie, oprava balkónov a obnova spoločných a pivničných priestorov, čo bude mať za následok zvýšenie hodnoty aj samotného bytu.

Celková výmera je 74,64m2, z čoho tvorí 3,35m2 pivnica.

Byt disponuje aj dvomi balkónmi orientovanými do tichého, zeleného vnútrobloku.

Orientácia bytu ako aj jeho dispozičné rozloženie je ideálne - JV strana do tichého vnútrobloku (obývacia izba, hlavná spálňa a tretia izba) a SZ (samostatná kuchyňa).

Kompletná rekonštrukcia Vás očarí nielen dizajnom ale aj svojou praktickosťou a využitím každého jedného metra štvorcového priestoru. Zahŕňa okrem iného aj vyrovnanie podláh, výmenu okien, rozvodov vody a elektriny. Kuchyňa aj všetky úložné priestory vrátane šatníka sú vyrobené na mieru od stolára.

DISPOZÍCIA:



Z predsiene po ľavej strane vstupujeme do tretej nezariadenej izby, ktorú možno realizovať na detskú, hosťovskú alebo pracovňu (vieme zabezpečiť pre nového majiteľa), následne prechádzame cez obývaciu izbu s balkónom a do hlavnej spálne so šatníkom, praktickým kútikom pre dámy a balkónom. Kuchyňa je čiastočne oddelená od spoločenskej časti a je plne vybavená - vstavaná chladnička, umývačka riadu, indukčná varná doska a vstavaná rúra zn. Bosch. Kúpeľňa disponuje vaňou, dvojumývadlom a priestorom presne vyčleneným na práčku a sušičku. Toaleta s umývadlom je oddelená.

V byte sa nachádza jedna klimatizácia v obývacej izbe + 2x príprava pre spálne ak by to bolo potrebné realizovať.

Každého určite poteší pekný zelený dvor vo vnútrobloku s detským ihriskom a lavičkami.

Parkovanie funguje podľa pravidiel parkovacej politiky.

Byt je ihneď voľný k nasťahovaniu.



LOKALITA:

Práve tá robí z tejto nehnuteľnosti skvelé mestské bývanie v pešej dostupnosti všetkého potrebného. Obchodné centrum Nivy, Eurovea, trhovisko Miletičova, Tesco expres, reštaurácie, bary, kaviarne, lekárne a mnoho ďalšieho sa nachádza na skok od bytového domu, ktorý je situovaný hneď pri Dulovom námestí. Skvelá dostupnosť na MHD ako aj cyklotrasa sú samozrejmosťou. Celkovo je lokalita a jej okolie atraktívnou pre život v Bratislave, ponúkajúcou široké spektrum služieb a aktivít.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:



Novo a kvalitne prerobený byt s vynikajúcou strategickou polohou, ako stvorený pre pár alebo mladú rodinku. Odporúčam!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 120255



Cena: 350 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha75 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky