Rodinný Dom, 1179 m2, tiché prostredie, Jacovce, okr. Topoľčany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Jacovce
110 m²
1179 m²
2
2
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
114.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

325x zobrazená v zozname / 47x zobrazená detailne / 47x zobrazená detailne tento mesiac

REGAL Reality ponúka na predaj jednopodlažný 2-izbový rodinný dom v obci Jacovce, okr. Topoľčany. Rodinný dom má zastavanú plochu 110 m2 a je postavený na pozemku o rozlohe 1179 m2. Dom bol postavený v 60. rokoch a čiastočne prešiel rekonštrukciou: 2010 nová škridla, odpady vody z kuchyne a kúpeľne, zateplenie zo severnej strany.

Dispozícia: Na vyvýšenom prízemí sa nachádza vstupné zádverie, chodba , obývačka, spálňa, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou a wc, technická miestnosť so vstupom na podkrovie, komora. Podkrovie domu ponúka možnosť vytvorenia ďalšej obytnej miestnosti, prípadne otvoreného štúdia. Dom je čiastočne podpivničený 2,3 x 5 m.
Ohrev teplej vody je zabezpečené elektrickým boilerom a kúrenie je zabezpečené gamatkami. Inžinierske siete: obecný vodovod, studňa, elektrika, plyn, žumpa, prípojka na kanalizáciu. Veľkou výhodou domu je, že sa nachádza vo veľmi tichom prostredí na okraji obce. Ak hľadáte rodinný dom v obci Jacovce, rád si s Vami dohodnem stretnutie. Bližšie informácie a obhliadka : Ing. Andrej Jarošinec, tel.: , email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1179 m²
Zastavaná plocha110 m²
Počet poschodí2
Počet izieb2
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Strechapo rekonštrukcii

Vaše hodnotenie ponuky