Rodinný dom Pezinok 5izb., garáže, krásna záhrada NA PREDAJ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Slnečná
327 m²
745 m²
5
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
359.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1304x zobrazená v zozname / 100x zobrazená detailne / 100x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 5 izbový rodinný dom nachádzajúci sa len kúsok od centra Pezinka, ktorý Vám poskytne dostatočný priestor pre Váš rodinný život, Vaše koníčky a zároveň dodá pocit súkromia.

Vpredu na dvore sa nachádza zateplená vykurovaná dvojgaráž (možnosť prerobyť na bytovú jednotku), za garážou sú ešte skladové a pivničné priestory (možnosť prepojiť s dvojgarážou).

V zadnej časti dvora je ešte jedna ďalšia garáž a vedľa nej sa nachádza priestor pre vytvorenie letnej kuchynky.

Na konci dvora za domom, sú postavené koterce pre psov so spoločným výbehom. Dnes už sú nevyužívané a konštrukciu je v prípade potreby možné rozobrať.

Za dvorom sa nachádza krásna záhrada, ktorá je rozdelená na dve časti. Na pravej strane je ovocný sad (jablone, hrušky, slivka, jedlý gaštan, figa, kiwi) a na ľavej strane oddychová zóna s altánkom a kvetinovými záhonmi.

Odporúčame prejsť si virtuálnu 3D obhliadku tejto nehnuteľnosti :
https://my.matterport.com/show/?m=fEZpkNWbEsQ

VÝHODY :


- výborná poloha kúsok od centra
- zateplený dom aj garáž
- vymenená strecha a drevené eurookná
- vymenené elektrické rozvody, radiátory, plynový kotol a bojler
- kvalitná stavba domu z pálenej tehly
- pripojené na všetky inžinierske siete (elektrika, voda, kanalizácia, plyn, optika - telekom)
- množstvo priestorov pre koníčky a hobby
- pekná záhrada pre oddych a relax

LOKALITA :


Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych, zároveň vzdialené od Bratislavy iba na 15-20 min.. Na diaľnicu D1 sa dostanete za 10 min..
V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane pezinského vinobrania alebo vínnej cesty, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta ako škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO), nákupné centrá (Mólo, Plus), plaváreň, wellness štúdiá a fitness centrá.

CENA :


Cena nehnuteľnosti je 359.000€
Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade.

NÁZOR MAKLÉRA :


Táto ponuka je možnosť získať rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Pezinka. Napriek tomu, že sa dom nachádza len na skok od centra, ulica nie je moc hlučná a bývanie je tu pokojné. Umiestnenie dvora a záhrady do vnútrobloku zabezpečuje dostatok kľudu a súkromia. Dostupnosť na pešo nielen ku všetkým potrebným obchodom a službám ale aj k zástavkám na autobus alebo vlak. Na nehnuteľnosti bolo za posledných 10rokov všetko dôležité opravené a vymené, čiže dom nevyžaduje rozsiahlejšie investície. V podstate je potrebné vymaľovať a uskutočniť menšie opravy, ktoré už terajší vlastníci nestihli urobiť a môžete začať bývať na mieste, ktoré si určite zamilujete a nájdete tu pocit domova, ktorý hľadáte.

Ak Vás naša ponuka zaujala, budeme radi keď nás kontaktujete za účelom doplňujúcich informácií k tejto nehnuteľnosti, prípadne dohodnutia si obhliadky.



Finálna cena sa môže odlišovať podľa záujmu o nehnuteľnosť.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku745 m²
Zastavaná plocha327 m²
Úžitková plocha327 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky