Rodinný dom so záhradou od prestížneho architekta Kordíka z GutGut

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové MestoSv
Ulica.: Svätovojtešská 3
188 m²
386 m²
3
verejný vodovod
230/400V
áno - 2
áno
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK 4 parkovacie státia v cene, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1566x zobrazená v zozname / 44x zobrazená detailne / 44x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom so záhradou od prestížneho architekta Lukáša Kordíka (GutGut)

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o. vám ponúka jedinečnú nehnuteľnosť – moderný dizajnový dom od inovatívneho architektonického štúdia GutGut. Zodpovedným architektom je Lukáš Kordík, laureát prestížnej ceny CE-ZA-AR, ktorý o architektúre prednáša doma aj v zahraničí. Je nám cťou, že môžeme mať takúto nehnuteľnosť v našej realitnej kancelárii exkluzívne, v ponuke inej realitnej kancelárie ho nenájdete.
- Novostavba s dizajnovými prvkami
- Variabilná dispozícia (3 podlažia 188 m2 plus pivnica 45 m2)
- Upravená záhrada s trávnikom (pozemok 386 m²)
- Žiadaná lokalita pri obchodnom centre VIVO! na Vajnorskej ulici
- Parkovanie pre 4 autá

MESTSKÝ DOM SO ZÁHRADOU


Nehnuteľnosť na Svätovojtešskej ulici v blízkosti nákupného centra VIVO! v sebe snúbi zaujímavé riešenia interiéru a zároveň poskytuje novému majiteľovi viacero možností využitia priestoru. Dokončenie nehnuteľnosti podľa požiadavky nového vlastníka je možné zrealizovať v réžii predávajúceho. Odhalené betónové platne v spojení s niektorými omietnutými stenami, kovovým točitým schodiskom a veľkými oknami vytvára kreatívnu a zároveň mestsky útulnú atmosféru. Priestor je vhodný na bývanie, kancelárie, ale dá sa rozčleniť aj na dve samostatné jednotky s rôznymi účelmi (prízemie/prvé poschodie a podkrovie). Tri podlažia disponujú rozlohou 188 m², potešia dve terasy 32m², veľká pivnica 45m². Veľkým bonusom je upravená okrasná záhrada so samozavlažovaním.

NOVOSTAVBA V PÔVODNOM ŠTÝLE


Rodinný dom sa nachádza na Svätovojtešskej ulici, ktorá je súčasťou známej Ľudovej štvrte tvorenej rodinnými domami – radovou zástavbou a voľnočasovým areálom v strede štvrte (ihrisko, parčík, lavičky) . Nami predávaný dom je rožný, čiže je väčší ako ostané. Ide o novostavbu, keďže pôvodný dom bol zbúraný a nový bol postavený v rovnakom štýle a doplnený o funkčnú prístavbu. Dom ešte nebol obývaný, predáva sa v stave holodomu s možnosťou dokončenia v réžii predávajúceho. V inzeráte nájdete aj vizualizácie rodinného domu od architektonického štúdia GutGut.

Prízemie (90 m² vrátane terasy) – do nehnuteľnosti sa vchádza cez dizajnové modré dvere, čo návštevníkovi hneď napovie, že nejde o bežný rodinný dom. Na prízemí sa nachádza zádverie, presvetlený priestor na kuchynské zázemie (9,6 m²) s výstupom na terasu (22,5 m²) a hlavná otvorená časť z domu (58 m²). V pôdorysoch (ktoré Vám zašleme na vyžiadanie) nájdete návrh rozčlenený na obývačku s jedálňou, spálňu a pracovňu, ale priečky ešte neboli vybudované, aby sa nový majiteľ mohol rozhodnúť ako s týmto zaujímavým priestorom naloží. Veľké okná interiér presvetľujú a spájajú ho s upravenou vonkajšou záhradou. Z obývačky aj z kuchyne je výstup na priestrannejšiu terasu, ktorá spája vnútorný a vonkajší priestor nehnuteľnosti. Na prízemí sa nachádza aj kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou (3,3 m²).

Prvé poschodie (72 m² vrátane terasy) – po oceľovom schodisku na chodbe pri hlavnom vchode sa dostanete na prvé poschodie, kde je predpríprava na zádverie/chodbičku a kuchyňu (pre prípad rozdelenia nehnuteľnosti na dve bytové jednotky). Hlavný priestor (62,7 m²) je opäť otvorený a rovnako ako na prízemí sa dá priečkami rozdeliť na obývačku s jedálňou, spálňu a pracovňu. Nájdete tu aj východ na terasu (9,3 m²) s výhľadom na okolie a do záhrady. Opäť je tu k dispozícii aj kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou.

Podkrovie (57 m²) – na medziposchodí medzi prvým poschodím a prízemím sa nachádza kúpeľňa s vaňou, umývadlom a toaletou. Podkrovie má dve oddelené miestnosti (každá 14 m² - môžu slúžiť ako spálne alebo kancelárie) a ďalší otvorený priestor 13 m². Podkrovie je prevzdušnené otvorenou galériou (8 m²) – cez kovovo-sklenné zábradlie máte výhľad na prvé poschodie do hlavnej časti.

Pivnica (45 m²) - nehnuteľnosť je kompletne podpivničená. Priestor v suteréne má dve oddelené miestnosti 13 m² a 12 m², ktoré môžu slúžiť na odkladanie sezónnych vecí alebo ako firemný sklad. Podľa potrieb nového majiteľa sa dá efektívne využiť aj priestor chodby (7,2 m²) a menší sklad (3,1 m²). Nájdete tu aj predprípravu na zapojenie práčky, sušičky, ako aj ovládanie automatickej závlahy záhrady, vykurovacieho systému tepelným čerpadlom.

TERASY


Nehnuteľnosť disponuje dvoma terasami. Z prízemia vedie vyvýšená terasa (22,5 m²) priamo do záhrady, čím sa príjemne prepája vnútorný priestor domu s vonkajším prostredím terasy a záhrady, na ktorú sa dostanete niekoľkými schodíkmi. Ďalšia menšia terasa (9 m²) je na prvom poschodí a máte z nej výhľad do záhrady a na blízke okolie. Terasy sú vybudované z prírodného materiálu drevených lamiel určených do exteriéru. Prízemná terasa je dostatočne veľká na stolovanie aj na oddych (exteriérový gauč, ležadlá, tulivaky a gril).

TECHNICKÉ PARAMETRE


Tento rodinný dom je novostavba postavená v rovnakom štýle ako pôvodná radová zástavba plus rozšírená o prístavbu, v ktorej sa nachádzajú oceľové schody a kúpeľne. Hrúbka obvodových stien smerom na ulicu je 400 mm plus brizolitová omietka 4 mm. Ostatné steny 200 mm a 250 mm plus zateplenie Nobasil 260 mm a 180 mm plus silikónová omietka (2 mm). Steny a stropy sú postavené z monolitického pohľadového pieskovaného betónu. Podlaha na terasách je z dreva (angelim amargoso). Smerom na ulicu sú okná drevené (3-sklo), do dvora a prístavby drevohliníkové od firmy Mintál. Na oknách alebo vo fasáde sú zabudované vonkajšie elektrické žalúzie značky ISOTRA. V nehnuteľnosti sa nachádza podlahové kúrenie - tepelné čerpadlom zem – voda značky Vaillant (zásobník 300l) a akumulačný zásobník 200l. V kúpeľniach je príprava na elektrické radiátory. Nehnuteľnosť monitoruje alarm Jablotron, funkčný kamerový systém a nájdete tu aj prípravu na videovrátnika.

PRE FIRMY


Nehnuteľnosť môže byť využívaná aj ako ateliér alebo firemný priestor pre spoločnosť, ktorá je inovatívna, moderná a chce pôsobiť v žiadanej lokalite a v inšpiratívnych dizajnových priestoroch. Rozčlenenie priestoru praje možnosti viacerých kancelárií (alebo openspace), ale je tu možnosť dorobenia priečok alebo nábytku na mieru, ktorý podporí riešenie, ktoré bude novému majiteľovi vyhovovať. Zázemie v podobe kuchynky, tri kúpeľne, vonkajšia terasa a záhrada vytvárajú vynikajúci priestor pre pracovný balans, kde sa môžu aj pracovné stretnutie viesť v príjemnej atmosfére na jednej z terás alebo priamo v záhrade. Z porady môže byť piknik na dekách, čo ovplyvňuje pracovné výkony, vytvára priateľskejšiu atmosféru a podporuje zdravé pracovné vzťahy.
Nehnuteľnosť je kúpou voľná, okamžite k dispozícii novému majiteľovi.

PARKOVANIE A DOPRAVA


K nehnuteľnosti patria štyri parkovacie miesta priamo pred domov. Na ulici je možné štandardné verejné pozdĺžne parkovanie. Výhodou je blízkosť nákupného centra VIVO!, kde je k dispozícii parkovanie 3 hodiny zdarma. Zo Svätovojtešskej ulice sa priamo odbáča na Vajnorskú ulicu (oproti nákupnému centru VIVO!), takže ide o výborné napojenie smerom do centra mesta alebo na diaľnicu z Ružinovskej cesty smerom na Trnavu, Šamorín alebo do Rakúska. Bratislavské letisko je od nehnuteľnosti vzdialené 6 km, viedenské - Schwechat 70 km.

LOKALITA


Rodinný dom na Svätovojtešskej ulici je situovaný v blízkosti obchodného centra VIVO!, kde je kompletná ponuka obchodov, reštaurácií, kaviarní, butikov i kino. Hneď cez cestu sa nachádza známy areál Kuchajda, ktorý ponúka aktívne trávenie voľného času – prechádzky okolo jazera, beh, športové aktivity, outdoorové aj detské ihrisko. Pravidelne sa tu konajú rôzne podujatia – turnaje, letné kino, koncerty. V pešej dostupnosti je aj Národný futbalový štadión (Tehelné pole), plaváreň Pasienky, Národné tenisové centrum. Vedľa nákupného centra VIVO! sídli aj Miestny úrad Bratislava - Nové Mesto, kde sa dajú vybaviť potrebné úkony (trvalý pobyt, overenie podpisov). Základná škola Za kasárňou susedí priamo s pozemkami na Svätovojtešskej ulici, ďalšie základné a materské školy sú v blízkom okolí (Riazanská, Česká).

CENA


Info o cene v RK


Realitná kancelária LIVIANTE v rámci svojich služieb poskytuje realitné poradenstvo, kompletný právny servis, hradí notárske poplatky a správne poplatky na katastri. Autorizácie zmlúv advokátom sú hradené klientom podľa sadzobníka advokáta.
© Fotografie, text a vizualizácie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE a architektonického štúdia GutGut.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku386 m²
Zastavaná plocha68 m²
Celková rozloha265 m²
Úžitková plocha188 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáiné
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky