Rodinný dom vhodný aj na podnikanie - Višňové

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Višňové
190 m²
560 m²
1
4
áno - 1 auto
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
240.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17393x zobrazená v zozname / 1002x zobrazená detailne / 335x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka na predaj rodinný dom neďaleko mesta Žilina. Leží na rovinatom pozemku veľkom 560m² v obci Višňové.

DISPOZÍCIA


- prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch obytných miestností, veľkej kuchyne, kúpeľne (vaňa) s toaletou, špajze, technickej časti so schodiskom a dvoch veľkých pristavených miestností, ktoré je nutné dokončiť.
- poschodie pozostáva z chodby, dvoch obytných miestností a kúpeľne (sprchový kút) s toaletou.

INFO


Jedná sa o murovaný rodinný dom postavený približne v 50tych rokoch. Je napojený na všetky inžinierske siete - verejný vodovod, kanalizácia, elektrina, plyn. Prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2012- vymenené plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, elektroištalácia, omietky, radiátory, kúrenie, sadrokartónové stropy, kamerový vrátnik, zateplenie a podobne. V tomto roku bolo vybudované aj poschodie domu a súčasne nová strecha. Na prízemí a vo vrchnej kúpeľni je ústredné vykurovanie (plynový kotol). Atmosféru v zimných mesiacoch doplnia kachle v kuchyni. Na poschodí sú v izbách elektrické radiátory. Súčasťou domu je aj garáž na jedno auto.

POZEMOK


Dom leží na slnečnom a rovinatom pozemku veľkom 560m². Predná časť pozemku je vydlaždená a nachádza sa tu niekoľko vonkajších parkovacích miest a terasa s markízou. V zadnej časti pozemku je záhrada. Tu stojí drevený altánok s krbom, drevárnička, dizajnová studňa a niekoľko ovocných či ozdobných stromov.

LOKALITA


Obec Višňové poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Nachádzajú sa tu potraviny Coop Jednota, pekáreň, kostol, pošta, základná škola spojená s materskou, autobusová zastávka, obecný úrad, kúpalisko a iné. Krajské mesto Žilina je vzdialené iba 6km a kúpeľné mesto Rajecké Teplice približne 10km.

VÝHODY


- vhodný na okamžité bývanie
- kúpou voľný
- slnečný pozemok
- skvelá lokalita

TIP - pristavené miestnosti sú ideálne aj na podnikateľské účely či už na kaderníctvo, ambulanciu, kanceláriu, alebo iné, a teda máte možnosť mať svoje bývanie a podnikanie pod jednou strechou.

! PRI RÝCHLOM JEDNANÍ MOŽNÁ DOHODA NA CENE !



Cena za nehnuteľnosť je konečná a zahŕňa províziu RK, právny servis, poradenstvo v oblasti kúpi/predaja nehnuteľností, základny správny poplatok na katastri, prepis energií a hypotekárny servis.

Pre viac info či záujem o obhliadku nás kontaktujte :)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku560 m²
Zastavaná plocha200 m²
Úžitková plocha190 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky