ROMANTICKÁ CHALÚPKA NA VŔŠKU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Horná Lehota
Ulica.: Horná Lehota
37 m²
209 m²
pôvodný
predaj - Chata
34.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2149x zobrazená v zozname / 92x zobrazená detailne / 92x zobrazená detailne tento mesiac

DOBRÉ REALITY s.r.o. pobočka Brezno, Rázusova 33, v zastúpení realitným maklérom Iveta Štulajterová, Vám ponúkajú na predaj drevenú chalúpku v obci Horná Lehota, ktorá je v pôvodnom stave a je potrebné ju zrekonštruovať.

Je postavená na vŕšku s krásnym výhľadom, obklopená stromami a zeleňou, na pozemku o výmere cca 209 m2, ktorý je na LV evidovaný ako zastavané plochy a nádvoria . Podlahová plocha chalupy je cca 31 m2, prislúcha k nej aj dreváreň o rozlohe cca 6 m2.

Pozostáva z kuchyne a jednej izby. V kuchyni je sporák a v izbe piecka, ktoré momentálne zároveň slúžia aj na vykurovanie celej chalupy.
V minulosti bolo vykurovanie zabezpečované elektrickými ohrievačmi, no v súčasnosti je elektrika z dôvodu dlhodobejšieho nevyužívania chalupy odpojená. Preto sa nový majiteľ bude musieť prihlásiť na odber.
Voda do objektu nie je privedená, no dá sa pripojiť cca 30 metrov od chalupy.

WC je suché (tzv. latrína) na pozemku.



V prípade rekonštrukcie objektu je možné zobytniť celé podkrovie nad chalupou, čím sa teda zvýši úžitková plocha chalupy o cca 31 m2 a v priestoroch drevárne dorobiť kúpeľňu a WC, ktoré budú jej súčasťou .

Cena je 34 900€ .Poskytujeme komplexné služby, t.z. kompletný právny servis, katastrálny servis.

V blízkosti sú lyžiarske strediská Chopok, Tále, Čierny Balog, Čertovica, Mýto pod Ďumbierom. Kúpalisko Podbrezová, Krytá plaváreň Brezno, Termálne kúpalisko Liptovský Ján, Tatralandia Liptovský Mikuláš, Lesnícky skanzen Čierny Balog - Vydrovo, Čiernohorská železnička Čierny Balog a podobne.



Bližšie informácie vám poskytneme telefonicky alebo osobne pri obhliadke objektu. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čísle , Štulajterová Iveta, Váš realitný maklér...



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku209 m²
Úžitková plocha37 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky